LA

Hit vill jag verkligen flytta när jag blir 18 tänkte jag säga. hmm good luck :) Synd att det är svindyrt att bo där och man måste ha något sorts visum tror jag? Min dröm är iallafall att jag vore bättre på engelska. Då skulle jag lätt åka dit när jag blir 18 och testa jobba som au pair. Förstå vad kul!





Jag lever i en drömvärld lalalala

Kommentarer
Postat av: maria

Det är inte alltid soligt och fint i LA!

2010-04-08 @ 20:18:37
Postat av: Julia som gillar stränder (;

vill också flytta till USA som au pair :D tänkte LA först med, men en tjej från USA sa att alla faktiskt är som tjejerna på the hills + att de är extremt otrevliga, så jag tror jag drar till typ mellanvästern istället =)vill åka till montana också, men inte direkt, för där är det samma väder som i sverige och det tål jag inte, inte direkt när jag flyttar hem ifrån iaf... men lycka till! :D

FÖRLÅT FÖR TRÅKIGASTE KOMMENTAREN NÅGONSIN ;D

2010-04-09 @ 00:05:25
Postat av: Moster

Klart du ska åka. Du kan tillräckligt med Engelska och så lär du dej resten där på en kvart. Tycker det var en super idé. Alla borde bo utomlands nåt år innan dom bildar familj å så. Man lär sej sååå mycket av det. Våga vinn satsa eller försvinn.... finns det en låt som går.... Jag sätter tummen upp för dej. Kommer å häslar på. Jag lovar.

Kram kram

2010-04-11 @ 02:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar