Trött, spysjuk, huvudvärk

Usch vilken dålig dag jag har haft.. Först kunde jag inte sova på hela natten, så jag steg upp och tog bussen in till stan till affärerna skulle öppna. Hittade inte vad jag skulle ha, men köpte ögonskugga, ett jättefint svart linne, mjukisar och en tröja till Susanna. Skulle testa min nya ögonskugga och nu sitter jag här och ser ut som en såkallad rävkärring, jag har aldrig förstått mig på hur folk lägger ögonskugga, hur gör man egentligen?

Inte nog med att jag är trött som ett as, så har jag rökt allt för många cigg (som egentligen är hur få som helst) med Mörten och känner mig kräkfärdig. Blääääääääääää (!) Nu ska jag hälla i mig saft och fortsätta kolla på något tråkigt program på tv, så roligt har jag ikväll


Hårsvall

Mörten kom in i mitt rum med en tofs på huvet och med nån typ av monstermålning i ansiktet och sa "titta vad mycket hår jag har fått". Artig som jag är nickade jag bara, men susanna rågarvade.



.. var bara tvungen att ta en bild. Undra hur mycket hår hon hade innan, nej skoja

Rosa drömmar

Titta på den här bilden och bli inspirerade. Iallafall jag tänker direkt Sådär ska jag ha när jag flyttar hemifrån.
Men jag kommer väl sitta i en rutten illaluktande lägenhet med senapsgula väggar, precis som alla andra, tänker jag precis säga, men det stämmer ju inte.


Vanilla

Älskar min nya ring. Bara 69:- på Gina Tricot. Gillar stora ringar, men dom blir direkt så fula om man inte köper äkta, men den här är ju i plast, Perfekt :)


Känsla

En krypande känsla som sakta slingrar sig uppför ryggraden
smeker nackens känsliga nerver för att sedan gräva sig in i huvudets innersta.
Rotar efter det förflutna som slutits för att inte släppas ut


Titas har fredagsmys

Gott med ostkrokar haha


Turn your wounds into wisdom

Ska kanske tatuera denna... men ska vänta ett tag, eftersom man varken får sola eller bada när man tatuerat sig. Alla säger jag kommer ångra mig. Säkert sant, men den är ju på ett rätt osynligt ställe...


Tjolahopp


Estrella - Cinderella

Jag och Susanna sov i en B-hytt vilket var långt ifrån lika mysig som A-hytt.






My mom is the best in the whole world


Gonatt efter allt för mycket i magen


De första Susanna plockar upp direkt hon vaknar är kameran i vanlig ordning.
Kanske borde satsa på nått inom foto?

Fan för mitt liv - FFML

Hitta en rolig sida. Folk skriver om sina olyckor. Perfekt att gå in på om man känner sig sur över nått någongång.
Kanske finns det nån som hare värre heheh förhoppningsvis!

Några exempel

Idag så tecknade jag ett 24 månaders abonnemang på ett mobilt bredband hos 3, när jag kommer hem inser jag att jag inte har rättigheter till att installera det på min dator. Jag går bara på studiebidrag (1050kr/månaden). FFML



Idag frågade mamma om jag kunde låna ut min kameraladdare, jag visste direkt att hon redan hade den. Hon vägrade tro mig och blev skitarg och började skrika. Det hela slutade med att hon stack på semester till skåne med resten av familjen och lämnade mig kvar i sthlm. FFML


Idag insåg jag att jag är 27 år och bor fortfarande hemma hos mina föräldrar. Dessutom sover jag på vardagsrumssoffan, har ingen utbildning, är överviktig och jobbar deltid i en tobaksaffär. Jag har dock en flickvän, i WoW, men mina föräldrar tänker inte längre betala för mitt konto där. FFML


Idag frågade min pojkvän mej varför jag älskar honom. Jag förklarade länge och räknade upp possitiva saker med honom, både utseende mässigt och hans personlighet. När jag sedan frågade honom varför han älskade mej var han tyst en stund innan han svarade: "Tja, du har ju en rätt så sexig bak." FFML.


Idag stötte jag på min kompis på stan, hon tittade på mig och log så mycket att hon börja gråta, hon hoppade av glädje och jag trodde hon var jätte gladatt se mig! Det var hon inte, Johan Palm stod några meter bakom mig.. FFML


Idag åkte jag 80 mil över till Norge för att gå på en arbetsintervju. Men intervjun varade i bara 3 minuter! Mannen ögnade mitt CV och sa sedan tack och hejdå. FFML

Hm

Beställt ifrån HM. Söt va?


Juli 22

Jobbigaste dagen hitills.. fast så har jag i o för sig sagt ungefär varannan dag. Men den här dagen var verkligen den drygaste av dom alla. Har varit sjukt seg i benen och trött på allt bara. Imorgon är det sista träffen med entreprenörerna sen är allt över. Jag och Mikaela brukar alltid sova längst bak i alla miljoner bussar vi åker varenda dag. Alla dagar har varit den andra lik. Mikaela brukar alltid ställa larm på mobilen, även fast hon oftast inte slumrar till som jag alltid gör. Idag verkar det dock som att hon inte hade gjort det. Vi var på buss nr 2 på väg till station i Uppsala när jag plötsligt rycker till av att busschaufför ropar i högtalaren "DAGS ATT VAKNA DÄR BAK I BUSSEN, VI ÄR FRAMME PÅ STATIONEN NU".
Låter inge kul men vi skratta hela vägen till Ica efteråt. Det roliga var att busschauffören också skratta när han åkte iväg sen. Jag undrar hur länge han hade väntat på att vi skulle vakna och kliva av bussen innan han var tvungen att skrika i högtalaren.

Nu har jag precis blekt slingor i syrrans hår och väntar på resultat, blir det randigt som jag tror?

Super cleaners Mohahah



Back to business




Se va stor min olydiga pojke har blivit.

Love killer



Föressten vet jag en hemlighet om Darin.... mohha

Juli 19

Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar har aldrig haft en hund

Stämmer inte alla tillfällen, men i längden stämmer det väldigt bra!

 




Go kart !!!! :D

Åkte go kart för första gången i mitt liv idag. Roligaste jag gjort på länge. Man vet att man inte kan göra illa sig på något vis eftersom den är omöjlig att tippa, därför vågar man köra mycket fortare än man vågar om man kör tex fyrhjuling. Jag kom iallafall 3:a av 6 stycken. Helt okey:) Måste måste köra igen någon gång.

Jag håller på och gör Lemoncurd på mammas begäran. Det är något konstigt man kan tex sätta på kex, eller äta till paj. Det luktar iallafall gott, men tvivlar på att det är så jättegott.

Idag har jag druckit 3 liter pepsi(!) Kände bara för att lägga till det.

And the winner is...... Mee !!


No blogglust

Jag har verkligen tappat blogglusten. Jag önskar jag kunde sitta och skriva precis i detalj allting, ja menar... "att jag kunde berätta allt jag vill". Det blir oftast säga A, men inte B. Kanske jag borde sätta lösenord på bloggen, då skulle jag kunna skriva precis allt, men samtidigt är det inte lika roligt.

Mörten har åkt till Halmstad med Lanja och company. Jag är hemma hos pappa i Enköping.
Vet inte än vad veckan har att bjuda på eftersom jag och Mikaela inte vet om vi ska jobba i veckan eller ej.
Ska iallafall åka på kryssning till helgen, shoppa shoppa shoppa i taxfreen:)

Hahah


I like Kissie

Jag vet att Kissie bara är en Image och att hon endast provocerar, men tyckte ändå detta var lite kul.

Kissies 4 different faces

1.
Vilka fina drag den tjejen har är det första man tänker, men ser hon inte lite opererad ut?



2.
Hoppla, vad händer här? Blev hon inte helt plötsligt en aning rundare i ansiktet, 
    eller är det bara jag som inbillar mig
 


3.
Söt tjej



4.
Vad hände?


återträff

Återträff med alla sommarlovsentreprenörer ikväll. Vi fikade, alla berättade hur det hade gått och så..
Jag ligger här och fryser i pyjamas under täcket i det här varma vädret, normalt? Jag har fått solfrossa, eller vad det nu heter och bränt mig samtidigt, Inte skönt kan jag lova.
Jag vill göra något med mitt hår, men vet inte vad. Det har blekts massa i solen och är inte ett dugg snyggt nu. Jag passar inte i blondt. Men har ju lovat mig själv att inte röra det nå mer förrän i höst. Är nog slitet som det är


Bilder ifrån kick-off veckan - Mohaha














Cupcakes



Tråkig kväll, därför har jag roat mig med att baka cupcakes.
 Imorgon är det träff med entreprenörerna


Titas har fått nytt halsband - Intresseklubben antecknar :)





Och numret på baksidan. Han rymmer ju minst en gång per dag.

Atjoo


 
Jag har absolut inget att blogga om. Alla dagar är
den andra lik. Solar, badar, jobbar, äter och sover.


Marstrand och Smögen

Lätt finaste platserna i Sverige. Älskar!

Vill åka dit.. får väl ta mitt pick o pack o åka själv. Perfekt Rehab




Juli 8

I vanlig ordning har jag och Mikaela åkt 6 bussar idag. Börjar bli rätt less på det faktiskt. Vi hade tänkt jobba i helgen också, bara för att liksom. Men idag fick vi reda på att ingen kommer att vara där på hela helgen, vilket betyder att vi MÅSTE ha helg. De är skönt för då slipper vi välja liksom, vi har inget val. Vi måste helt enkelt ta helg. Ska verkligen bli skönt. Jag hatar redan allt som har med fönster och göra, Nej men det är verkligen jobbigt. Tur att det är fredag imorgon.

Mina sömnproblem gör inte det hela bättre :) Jag har sovit på bussarna alla dagar vi jobbat hitills. Finns inget bättre än att sova när man åker bil/buss. Det är precis som när man blev vaggad när man va liten haha.
Vi går alltid direkt och sätter oss längst bak. Jag lägger mig ner, lägger badhanduken över mig som täcke, säger att Mikaela ska väcka mig när vi är framme. Tror faktiskt det hjälper rätt mycket!

Det blir rent, men vi bråkar miiinst 3 ggr i timmen, det är helt sjukt! Vi tjafsar mer än vad jag gör med mina egna systrar lol. Jag tror att jag och Mikaela skulle slåss som katter om vi vore syrror.

Nu ska jag titta film.
Glöm inte bort att skönhet kommer inifrån, inifrån flaskor, burkar och tuber... :D mohah



Jasså



Aha....?

TRÖTTTT

Jag har äcklig huvudvärk och helt död i kroppen. Har andats in ammoniak i 2 dagar nu.
Jag och Mikaela är ju sååå duktiga(?). Vi stiger upp kl 6 på morgonen och åker sen och tvättar fönster ända borta i Sigtuna. Kommer hem ungefär kl halv 7. Igår missade vi 2 bussar och kom inte hem förrän kl halv 9 på kvällen.

Även fast det är riktigt drygt faktiskt så har vi rätt mysigt ibland. Det ligger en jättefin strand bara ca 100 m ifrån huset där vi jobbar, så vi brukar gå ner dit och äta lunch, sen badar vi där innan vi åker hem.

Idag när vi satt och vänta på bussen blev vi erbjudna skjuts av 3 afrikaner eller något sånt, istället för att ta bussen. En av dem kunde inte ens svenska. Så åkte vi med eller inte? hmm... 

Well well... Vi fick också Marabou choklad av vaktmästaren. Undra varför.. Var det för att vi varit så duktiga eller för att han hade lite dåligt samvete att vi hade fått tvätta om samma fönster vi hade tvättat dagen före? Jag gissar på det sistnämnda.

Juste juste.. Jag har fått en tid hos en doktor nu eller vad man ska säga. Nästa torsdag kl 10. Ska bli jätteskönt, om jag får nått vill säga. Kommer orka bättre med vardan hehe


Den här smiley'n stämmer väldigt bra in på mig för tillfället 

Nice bajs


Vaaaaaaarmt

Jag avlider i värmen. Äntligen hemma ifrån stan. Vi gick i 1020km/h för det va så varmt.
Tur att öb har billig pepsi! Vill jag bada, men har ingen att bada med.
Nu ska jag äta nått och vänta på att Mörten ska komma hem


Lånat Susannas fina linne idag :)


Besök från Norge

Idag var det sista dagen av "coach-veckan", lite tråkigt att den va slut. Även fast jag inte vet om entreprenörskap är något för mig riktigt, så har det verkligen varit intressant :)
Massa olika föreläsningar av "rika personer" (haha). Tyvärr har jag missat en hel vecka med sjukt bra väder, som som är väldigt ovanligt i vårt avlånga tråkiga mellanmjölksland, men vad gör det egentligen? :)

Har haft besök av mina släktingar ifrån Norge ikväll mysigt!

Imorgon missar jag en till soldag eftersom jag ska in till stan och träffa Mikaela. Ni lär känna igen mig på stranden i sommar, lär vara blekast av alla.

Jag ska ta tag i mina sömnproblem nu.. måste det.. jag orkar verkligen inte ha det såhär längre! Ska försöka få tid hos någon läkare som kan hjälpa en med sömntabletter som funkar. Skulle vara så skönt.


Sigtuna

Jag har vart med Mikaela och hennes föräldrar i Sigtuna hela kvällen. Verkligen jättefint där!
Jag har inget minne av att jag varit där förr, visste inte att de fanns så fina ställen så nära där vi bor :D Usch varför hamna jag just i Björklinge av alla fina ställen som finns brukar ja tänka rätt ofta.
Mmm de va sååå fint där. De va kvällssol och jätte varmt i vattnet, synd att vi inte tog med oss badkläder.




Stannade hemma och sov

Känner mig jätte dålig att jag stannade hemma och sov idag istället. Jag hade verkligen jättesvårt att somna igår i vanlig j*v*a ordning, blir galen på det här! Så jag var jätte trött imorse, inte bara lat-trött som det kan låta. Faktiskt tråkigt att stanna hemma, även om det är långa dagar, från 8:30-17:00. Längre än en vanlig skoldag, fast jag tycker ändå att vi har sjukt kul, för det mesta:) Lite tråkigt att de är sista dagen imorgon.

Snart ska jag gå och sminka mig för att träffa Mikaela, och jag har nästan druckit upp en hel pepsi idag och klockan är bara 2 :( not good! Blir inge mer idag.


tv4 igår



Som tur är syns jag bara lite i början.

Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0