Things will get better if you just hold my hand



åh va jag älskar den här låten! Vissa säger de inte e Michael som sjunger ens? ...
Praktiken rullar på.. men man blir sjukt trött.. Imorn ingen prao dock eftersom jag ska till skolan och skriva prov. Knappt hunnit plugga nått som vanligt, men orkar inte när man kommer hem på dagarna. Ska leta ett par vinterskor, hittar inga som jag vill ha, har gått i lågskor ända tills nu, går omvägar för att slippa få snö in i skorna, inte mysigt :/ Juste.. slipper stiga upp kl 6 hela nästa vecka, så skönt! sovmorgon varje dag. Ska praoa från 4-10. Passar mig perfekt.





HAHAH


Avatar

Halloween


Lördag


Just an ordinary day

Believe it or not... Jag trivs sjukt bra på min praktik, oftast brukar praktik bara vara ett nödvändigt ont för mig, men den här gången hitta jag verkligen ett ställe ja trivs på  

Just nu sitter jag o knaprar på morötter och dricker cola.. cola inte speciellt bra, men man får iallafall finare hy av morötter ;) alltid något! borde skriva vidare på mitt engelska arbete, ska ju vara inne imorgon har jag för mig, och har en del kvar...


Praktik

Jobbig första dag på praktiken, men ändå helt okey. Har sjukt ont i benen nu, inte för att jag har gått mycket, cafeet är ju väldigt litet, aldrig större än min nedervåning XD men har "stått" hela dagen, o det är ju inte JAG van med  Det jobbar bara unga tjejer där så det är trevlans iallafall.. tiden går så mycket fortare..

Åhhh, en annan sak.. Titas har precis lyckats göra Tindra (andra hunden) med barn:S eller inte.. det visar sig. Jag råkade vara på toaletten precis då, aldrig mer än i 1 minut. 1 MINUT.. kommer ut.. tittar in i mitt rum osså har han fastnat i henne!! aldrig sett något likanande, blää kanske borde sätta ut honom på auktion efter det här alltså.

Haha imorse på radion Rix morronzoo "God morgon, här är dagens nyheter ifrån Jobbet, ehmm aftonbladet.. dagens nyheter ifrån aftonbladet" X'D





Praktik igen

Ensam mamma söker redan slut :( höjdpunkten på hela veckan ju haha... x'D Imorgon börjar praktiken i 4 veckor framåt. Flesta tycker sånt e skönt, slippa skolan och massa prov. Jag tycker tvärtom.. 9-4 varje dag är jag ju absolut inte van vid:O Usch kommer inte orka.. ska vara på ett cafe eftersom jag som vanligt är så sent ute, upptaget överallt eller så tar de inte emot prao elever. Fick det i torsdags:D Väldigt sent ute. Sen kan man inte skolka som i skolan heller.. det är sjukt oseriöst Uhhh..

5 dagar.. sen åker jag till Elin på fredag i halstahammar.. hur jag nu ska hitta med alla konstiga bussar:)



Back on track? :O

Tänka sig att det finns dom som fortfarande går in på den här bloggen fortfarande? :O
Undrar verkligen vilka de e.. vore kul att veta.. Var verkligen jätte länge sen jag skrev någonting här

Har gjort om lite i mitt rum. Mamma flyttar min säng hit och dit och pratar om magnetfält (min dåliga sömn). Men det roligare är att egentligen står den ändå på nästan samma ställe hur mkt vi än flyttar den. Hela mitt rum är väl ett helvetes magnetfält, om man nu ska tro på det där. 

Gillar mina nya gardiner, hela rummet blev så mycket mysigare, dock ger inte bilden dom rättvisa. Dom är inte riktigt sådär barnsligt barbie rosa. 
 
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0