Haha

Vet inte hur mycket jag skrattat idag, vi måste ha världens tråkigaste humor eller nått. Men vi har inte speciellt mycket att göra när alla ska "jobba med sina affärsideer" och vi har inget att göra.




Onsdag

Det börjar bli en vana för mig och Mikaela att gå till Ica direkt vi får lunch, sen går vi och sätter oss på nån parkbänk i solen och äter. Idag gick vi till Musikens hus för vi skulle fixa ett kort som vi behövde. Tydligen var det lite svårt att vara seriös













Äntligen fick vi till det lol:)


Tv4 kom dit idag också!




Welcome to my pink room



Välkommen till mitt rosa rum lol. När vi flyttade tog jag med de mesta som var mitt ifrån mitt gamla rum (som jag delade med syrran). Det vart inte så mycket, och inte speciellt fina möbler. Men jag gjorde helt enkelt det bästa utav det. Dessutom är det iallafall numera lite fräschare än va det var i gamla huset.
Nu ska ni få ta del utav mitt barnsliga rum


Skymtar jag lite bortglömd pepsi i fönstret.




En titt in i min byrå, som är en ful nödlösning eftersom min syrra ordagrannt trampade sönder min gamla vita byrå när hon gjorde ett tappert försök att nå fönstret (hon är ännu kortare än jag) för att röka.
Så vad hittar vi då här inne - Ett blått fotoalbum, en sjukt gammal frida tidning, ett brevpapper?, en pärlplatta, Neurol som är väldigt bra när jag har svårt att sova



Här är en pigtittare som jag fick av min farfar nån födelsedag för jättemånga år sen. Han har gjort den helt själv. Proffsigt enligt mig själv. Det blir nog en sånhär sak man sparar för alltid och kanske ger till sitt eget barn nångång, eller så hamnar den på en vind
Vad är här? - En massa olika örhängen, lite olika nagellack, lypsyl, ett läppglans, hårspray, en grymt bra "brun utan sol spray". En favorit , lite änglar, och självklart tuggummi.


Min absoluta favorit väska som tyvärr gått sönder på en del ställen.


Mina porslinsdockor (jag sa mitt barnsliga rum)


Mina sjukt fula skor som jag aldrig använder ihop slängda längst ner i glas-skåpet. Vet inte varför jag inte slängt dem än, men kvar ligger dom iallafall


Mina ubersöta kitty tofflor


Ett foto på mig och mina syrror


Minnen på garderoben



Och sist min äckligt stökiga garderob med massa fula kläder jag aldrig använder

TACK & HEJ


Det går bra, eller?



Hej jag heter "Maria Madrass" och jag är med i något som heter Sommarlovsentreprenörer.

Världens varmaste dag idag, eller? Tur att det är nära till Ica och dricka!

Sommarlovsentreprenörer

Idag har jag tyvärr haft massa "negativ energi" som de talades om på "Sommarlovsentreprenörer" som också började idag:) Jag och Mikaela tog samma buss in kl 8 och gick dit tillsammans. Tur, annars hade jag nog aldrig hittat dit eftersom det var så krångligt. Vi hade föreläsning på förmiddan och samarbetslekar i stadsparken efter lunch. Sånahär pinsamma lekar man brukar ha i skolan när man skulle lära känna varann. De slutar med att man bokstavligen sitter på varandras huven. Väldigt smart grej att göra egentligen för att lära känna varann  

Ajja.. allt tråkigt rann av mig när Lanja och Johanna kom hit senare.. Vi gick till Johanna och senare kom Sofia också. Mysigt <3

Nu är jag så trött. Ska sussa. Gonatt på er som läser min tråkiga blogg och glöm inte bort att ni är värdefulla! hehe


Stranden

Skulle det inte regna idag?












Varför passar bara vissa i keps?

Som Blondinbella skrev på sin blogg för ett tag sen. Alla mänskor passar inte i keps. Det är verkligen sant. Vet inte varför vissa passar bättre än andra. Har det med formen på huvudet eller ansiktet o göra?

Jag passar verkligen inte i keps märkte jag idag. Jag ser ihoptryckt ut på nått konstigt vis :D


(observera mitt äckliga munsår. Fick det precis en timme efter att jag hade gått runt på stan med Mikaela och testat en massa olika läppstift inne på KICKS, fy fan aldrig mer!)


Mina smycken <3

En titt på alla mina smycken jag har på mig. Vet att jag egentligen har alldeles för mycket på mig. Ser lite påpackat ut.

Rätt barnslig stil, men jag älskar allt 


Lånat syrrans adidasklicka. Älskar den





The truth about my eyes

Många som inte känner mig så bra kanske tror att jag har sånhär fin brun ögonfärg helt naturligt.
Tyvärr har jag inte alls bruna ögon, mina egna är mer åt det gröna hållet.

Jag älskar bruna ögon, därför brukar jag använda linser i perioder. När jag börjar blir jag direkt beroende
och känner mig jätteful när jag inte har dem på mig, de är som att nått fattas. Nu har jag varit utan dem i flera veckor och vant mig.
Funderar på att beställa hem nya snart, men kanske inte borde? eftersom jag klarar mig utan nu.

MED LINSER


UTAN LINSER

Tada

Jag håller på och sminkar mig lite medans Mörten står i badkaret och duschar.

Trevlig midsommar på er


Nej då, hon dödar mig nog inte efter den här bilden, eller?


Ta hand om dem som står dig närmast...

Ta aldrig någon för givet.

Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant när du var för upptagen att samla på stenar.
 
Det är bättre att ha flera diamanter än många stenar.


Stan

Före vi åkte till stan fick jag ett jättefint halsband med matchande armband av mamma. Jag älskar det verkligen. Det är ett DAG/NATT smycke, med en handmålad rund boll hängandes i både halsband och armband.



Matchande armband, sen hitta jag det vita på guldfynd



och dessa på hm



och en bikini. Inte så jättesnygg, men helt okey:)


24 Juni

Ligger ute i solen och försöker få lite färg. Lyssnar på den här fina låten



Jag skulle egentligen träffa Mikaela på stan idag, men vem orkar gå på stan i det här vädret? Inte jag iallafall. Ska in till stan senare istället, men göra annat.

Fint fint väder

Har varit nere vid badet nästan hela dagen idag, och jag sov inte speciellt länge inatt, så är sjukt trött nu. Skulle lätt kunna gå och sova nu, men då lär jag vakna igen kl 12, inte så smart.
Jag, Mörten och Mathias drog ut på vattnet med hans båt, finns det nått bättre? Nu är det bara en sånhär liten motorbåt, men ändå så skönt. När jag blir "stor" måste jag verkligen ha en sån båt man kan övernatta i. Bara stiga upp på morgonen och ha stranden och vattnet precis utanför Mmmm

Jag har bränt mig på högra armen, medans vänster arm är likblek hmm :/ hur gick det till


Bredsand


                                           No makeup


Varit på bredsand idag. Lagom med folk. Oftast är det proppfullt!

Jag får adrenalinkickar av sommaren. Är det såhär det känns att känna sig levande?
Vintern borde förbjudas

Idag

Sjukt irriterande. Idag när jag och Mikaela var på stan satt vi nere vid ån ett litet tag.
Jag har inte minsta minne av att jag ens tagit upp min mobil överhuvudtaget.
Ungefär 20 minuter senare när vi gått därifrån märker jag att jag inte har mobilen. Trots att jag suger på att svara på sms o dylikt, känner man sig verkligen "lost" utan mobil.
Mikaela ringde till min mobil och då var det nån som svarade men sen la på. Såklart trodde jag nån liten jävel hade tagit den. Som tur va var det en snäll gubbe som hade ringt upp till Mörtens mobil och sagt att han hittat den, sa att den var i trygga händer och att han skulle skicka den på posten.

Det finns faktiskt lite hopp om mänskligheten trots allt!


My grandmother rocks everyone's socks

Ingen har en sådan mormor som jag har  En riktig krutgumma på hela 80år.. (med stor mun)
Nedslagna i soffan sitter vi, (jag, mörten, johanna, morsan & mormor) för att titta på Victorias bröllop..

Vi är alla lite tagna av den fina ceremonin i kyrkan och beundrar Victorias vackra röst när hon lovar att vara Daniel trogen till döden.
- Men varför ser all så runn ut, säger hon på sin norrländska, Victoria ser ju tjock ut.
Hon är nog Sveriges mest utseende fixerade dam i den åldern! På samma nivå som AnnaAnka, men med sin egen stil, style och attityd


Men mormors och farmors "PLÄTTAR" slår ingen!





Linnea knutsson om Damdido:
hej, ville bara säga att din blogg är jätte bra :)

Åh, tack så hemskt mycket :)



Promenix

Har tråkigt, så bombar med tråkiga blogg inlägg. Jag och susanna kom precis in från en liten promenix. Jag hade luftmage (JA!) haha, och Titas har både gjort nummer 1 och 2 på mattan efter några timmar här, så han behövde ut, eller inte.
Jag upptäckte nyss att det bor världens snyggaste kille i huset mitt emot :O De trodde jag inte.







Enköping

Jag är tillbaka i den döda staden Enköping. Här händer inte mycket. Det är nästan mer folk hemma i Björklinge. Nej jag driver. Imorn ska jag ta bussen till Uppsala och träffa Mikaela.
Ledig en vecka till innan sommarlovsentreprenörer börjar





Stationen - folktomt eller?



MMM


Anonym

Anonym om Viktoria & Daniel:

hahah du e ju litt dum:D tar först en vardaglig bild på victoria på stan, och jämför den med en annan bild där hon är uppklädd och blivit sminkad av experter..

De har du ju rätt i. Tänkte faktiskt inte så långt. Egentligen tänkte jag mer på Daniel i inlägget.

Viktoria & Daniel

Mikaela fråga om jag ville följa med till Stockholm och "Kolla" på Viktoria och Daniels bröllop imorn. Men jag fattar inte varför vissa åker dit, man lär ju inte ens få se en skymt av dom, när man istället kan se allt i detalj på tvn. Dessutom har jag en känsla av att det kommer regna imorn. Jag ska självklart kolla imorn på vigseln. Jag gillar såntdär:D

Hitta jättegamla bilder ifrån 2004 eller nått sånt. Är det bara jag som tycker Viktoria blivit snyggare och Daniel fulare?






NU






Damdido

Av med jeansen och på med mjukisbyxorna efter en dag på stan. En fet godis påse och skitigt hår efter allt regn. Låter som jag va? Jag och Mikaela lyckades ta oss in till stan till slut för att gå till ULs kontor, vad vi skulle göra där är en annan saga. Orkar inte skriva vad förrän jag vet att något funkar som de ska. När vi kommer dit hänger det en lapp på dörren att all personal har personaldag, välkommen tillbaka på måndag. Lyckat! :/ Men de gjorde inte så mycket egentligen. Vi hitta på andra saker istället...



Köpte likadana baseball jackor på Gina Tricot.



3,90 på Willys för alla tjockisar som vill veta.

RIP

Åh gissa vad som hände när jag och mamma var på väg hem med bilen nyss. Vi har precis köpt ny bil och de va första gången hon testa köra den. Så gasar på hon jättemycket upp för en backe.
Jag sa bara " kör inte så fort, tänk om det kommer en cyklist nu eller nått " fjollig som jag är. Precis när jag sagt det ser jag att en grå tjock katt springer rakt över gatan precis framför bilen. Det var precis som att köra jättefort och missa ett farthinder. Så kändes de. Fy fan va äckligt. Morsan nojade på om att det nog var en grävling eller en hare haha hon mådde uppenbarligen dåligt :S


damp

gaaaaaah jag är så arg idag. nej jag tänker inte berätta varför.  Bajs på ALLT !



Såhär känner jag.

Onsdag

För ett tag sen var det "ett jäkla liv" här.. Sen blev det plötsligt helt tyst. Hmm konstigt tänkte jag, drog alla eller? .. gick ut och hitta de här. Så sött :D <3


Fin


I love my balcony







Varför så kallt?

00:00

Jag borde gå ut ur mitt rum och vara social med folket som är här. Men jag känner mig allmänt ful och äcklig, och även om jag kunde dölja mitt sanna jag bakom massa smink så går inte det heller eftersom allt jag har är mascara.

Ingenting går bra för tillfället och jag har ont i magen av godis, havrebollar jag bakat som ingen tyckte va goda förutom jag själv, lyckat!  blää :( nej nu ska jag fortsätta hälla i mig massa pepsi :):):) just smile bitch


bye


Anagina



Alltså är de möjligt att hitta en roligare brud? jag dööör :D

www.anagina.blogg.se Men ingen har väl missat henne

Sjuk

Jag är sjukis :( Har vart det ett tag nu. Jätteont i halsen, förkyld och huvudvärk, låter mysigt va?
De började med illamående, fick panik och trodde jag såklart skulle få magsjuka konstigt.
Så nu när jag släpper ut hunden på mornarna springer han iväg under buskarna på grannens tomt och jag står där som ett fån, piper och får inte fram ett ord.
Imorgon ska jag följa Susanna till tandläkaren intressant va? och sen till arbetsförmedlingen (nej inte jag som ska dit även om jag önska det, eller gör jag de?)




Grilla med tjejerna i klassen

Typiskt min tur, varför är det så sjukt dåligt väder idag? Ville ha sol idag usch.. regn kan va mysigt ibland men inte idag :) Gick inte på skolavslutningen idag - undra om jag missade nått roligt?
Snart ska jag ta bussen in till stan till Louise på grillfest med alla tjejer i klassen, ska bli kul!

Skaffat sommarlovskort, det är ju hur bra som helst. Kan åka hur mycket man vill hela sommaren perfekt!



Dont blame me for looking really bad today

Stjärntecken



Jag älskar att läsa om astrologi och stjärntecken. Det är inte många som tror på sånt, jag förstår inte varför. Allting man läser om olika folk stämmer så sjukt bra.
Såhär står det om mig :

Vågen behöver en harmonisk miljö, utan stress och tjafs för att kunna vara lyckliga. Ibland ger dom vika för att slippa konflikter. Vågen tycker inte om att vara ensam. De vill gärna ha någon att dela livet med. Vill gärna känna att dom är älskade.
De lever sitt liv efter sina egna stränga, fasta principer. De mår illa av oro och ouppgjordheter. Vågen ogillar oklarheter, sådant som är rörigt eller brister i organisation.
Det ska vara ordning. Visst kan Vågen ha svårt att välja mellan olika alternativ, men när väl beslutet är fattat kan ingenting rubba det.
Ett typiskt Våg uttryck är "är vi överens om det här nu då"
Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna.
Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt.
Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar . En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse

Jag verkligen har svårt att INTE tro på astrologi efter att ha läst det där:D




Naglar



Ber om ursäkt för mina äckliga naglar,

Common Denominator


Its like forgetting the words to your favourite song

I didn’t want to have to split the holidays
I didn’t want two addresses
I didn’t want a step-brother anyways
And I didn’t want my mom to have to change her
last name
But thats life right? :)


Miranda Kerr - vackraste tjejen enligt mig själv

Yves rocher

Har precis hämtat ett paket ifrån hemköp. Känns som jag har hämtat och skickat massa paket hela tiden på senaste tiden. Snart börjar dom väl känna igen mig för att gå och hämta ett paket och sen köpa en pepsi. hmm..



Jag gillar verkligen Yves rocher. De skickar alltid med massa extra saker i sina paket.
Jag beställde bara mascaran, men fick allt de här.


VG

Kom nyss hem ifrån stan. Och jag måste erkänna att jag är en dålig människa. Jag har verkligen struntat i skolan på senaste tiden, jag lider av prestationsångest som sagt, men inte när det gäller skolan som de flesta. Jag har oftast varit nöjd bara jag fixat ett G. Loggade precis in på progress och gissa vad glad jag blev:O Elvy min kära engelskalärare hade ändrat mitt betyg till VG, imorse när jag kollade stod det bara G? Och jag lyckades få G i matte även fast jag är helt säker att jag skrev IG på nationella. Har jag tur, eller har jag tur?

Hittade inget spec på stan, köpte bara mjukisbyxor och en keps, ojoj va luffig man är.
Nu hoppas jag min UNDERBARA (!) syster kommer hem med mitt smink snart, som hon tog med sig och bara drog i söndags. Hade jag gjort samma sak hade jag väl vart halshuggen nu.

Nu ris och kycklingwok




Eva om 6 Juni:
Ohhh vad hon är fin den där Maria säger John-John och jag instämmer!!!! Kram!!!!

Haha, tackk vad glad jag blir!:) kram!!!

6 Juni

Sista veckan i skolan den här veckan. Ledig imorn. Ska istället in och träffa min söta Mikaela, och fixa lite småsaker. Min data är full med virus så nu hoppas jag verkligen att "Data-gubben" (kommer inte på vad han heter) kan fixa min data. Kan ju inte ens gå in på internet utan måste sitta en halv meter ifrån vardagsrumsfönstret och sno grannens, Tack Hoff-Andersson för Internet:) Jag hade absolut inte klarat mig utan er, datanörd som jag är.





Mmm








I love you Mörten & Lanja

Mörtens Student

Jätte tur med vädret också :)

Orkar inte skriva något, istället dagen i bilder (kommer massa fula bilder, men jag orkar inte bry mig faktiskt, jag var ju ändå inte studenten)

Johanna & Jag precis klara



Mörtens skylt, sååå söt :) Vi va ganska lika som små faktiskt, bara att jag hade lite mörkare färger




Titas med såklart




Pappa och Linda, Dressed for success




Så vackra !!




Lanja med brorsor Alex och Mattias


Mamma och Vi




Pappa och Vi



Nej detta är inte min släkt, bara min "familj". Om hela min släkt skulle komma, skulle hela Ekebyskolans parkering vara lika full som den va idag, så stor är min släkt lol





Pooose


Jaa det blir faktiskt bara korv med bröd. Här är vi ekonomiska


Neej smörgåstårta yummy







Upp med byxorna ditt as









( Jag hatar att kolla på bilder på mig själv folk tagit. Varför ser jag så jävla sur ut på alla bilder? grr Just smile bitch! )



Svar

jesi om Sommarentreprenörer:

hur lång är du ? :)

Jag mäter 154 cm över ytan :/

Sommarentreprenörer



Jag + Mikaela  hahahah dömt att misslyckas? Nej nu ska vi inte vara såna :) De här ser jag fram emot, hur det än går

Trött

Jag kunde inte sova inatt i vanlig ordning, du vad jag tjatar om att jag inte kan sova, ska sluta nu!
Gick upp kl 6, känns ganska konstigt. Jag har redan hunnit göra massa saker och kl är bara 10, är det såhär det känns att vara pensionär?

Igår hjälpte jag till och städa hela huset, de tog verkligen hela dagen, fy bubblan var helt död när det var klart. Nu hoppas jag verkligen att mother köper en massa pepsi till mig som tack för hjälpen, eller är det kanske min skyldighet att hjälpa till att städa där jag själv bor? I dont know :D
Inte nog med det, nej nu har hon fått mig att "städa" bilen idag också :O Jag orkar verkligen inte resa mig ur soffan, ligger här som en valross, det är ju så varmt. Men snart ska jag ut och börja iallafall. Ska se till att jag blir en av alla löjliga hollywood fruar så jag säkert slipper sån skit i framtiden.
I mina drömmar ska jag bara glassa runt, shoppa och dricka bacardi hela dagarna mmm:)




Missa inte



Min kusin Salomes egna hemsida. Jättefina underkläder och dylikt:) Sjukt billigt också. Inte bara något jag säger, utan verkligen sant. Nej nu tycker jag ni ska klicka in!!

Den här gillade jag

hmm?



Haha Wihoo

Sunny day

Nät-handel på Max uteservering med cissi och emelie


 
Jag tror att jag snart blir känd för att gå runt och bära på en 2 liters cola (elr hur mkt det nu är i den) men vad är egentligen grejen med det hela? Det är väl egentligen ingen big deal, men för de flesta är de bara såna stora flaskor man köper några av när man ska bjuda över massa folk.
När jag gick på bussen idag hade jag såklart köpt en sån (ja, idag med!) och höll den bara i handen, busschauffören skratta och fråga om det var frukosten?
"Nej men lunchen" svara jag..  nej driver såklart.. jag åkte självklart hem och delade den med resten utav släkten som normala folk.  
Veckan har bara börjat, men jag känner ändå att det här är en bra vecka. I dont know why, men jag tror att solen fixar humöret och sen är det ju Studenten på fredag Wihoo :)

(måste bara tillägga en sak angående förra inlägget eftersom jag fick några kommentarer på den, jag har verkligen inget emot bögar, vet att det låter precis så, men så är det absolut inte, jag använde helt fel ord känner jag. over & out)


Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0