Back in the days

Jag har alltid undrat hur kändisarna såg ut när de gick i skolan. Vem var klassens snyggaste, vem var nörden? osv. Hitta några bilder på kända ansikten. Ta en titt!


























Praktiken dag 2

Trött som ett as var jag efter den här dagen. När jag slutade praktiken kl 3 hade jag blåser hela fötterna, dunkande huvudvärk och svintrött. Sprungit hela dagen, plockat disk, diskat, gjort i ordning sallad, tvättat hela diskrummet :O Men att alla är så gulliga och trevliga där så det jämnar ut sig. De flesta är ju gamla förutom en tjej, Sally, hon e bara 18 så de e kul:) mm Inte konstigt att jag har fått skavsår, mina skor är 1 storlek för små. Tur att jag beställt nya då.
Det där stället måste verkligen gå back när det gäller fika försäljningen på eftermiddagarna. Den svenska tanten som står i disken oftast äter minst hälften av det som säljs. Tittar man åt hennes håll står hon hela tiden och tuggar, wienerbröd, chokladbollar, majonäsmackor. Inte nog med det så går hon och tar baguetter och lättöl från buffen. "Men Gud, vad jag äter, nej nu får det räcka" En kvart senare har hon smörat en baguette till. jag överdriver ingenting. Förstår inte, får hon det? haha :D

Neej, nu ska jag sluta snacka skit. Imorn är sista dan, praoade bara 3 dagar på det där stället :O? lite tråkigt faktiskt... 


Ständig sol ger öken.




Hitta massa söta kläder åhh :)

ha



 


Prao

Usch vilken jobbig dag det här har varit. Inte tråkig, men jobbig. Började som sagt praktiken idag. Jätte mysigt cafe :) men jag som trodde att det skulle vara helt dött där :O Ack så fel jag hade! Jag tror jag har gått flera mil idag, nej men massor att göra hela tiden. Och sura gamla tanter som vanligt som hackar upp sig på sånt som att det råkar stå kvar brickor ppå borden. Det är 3 utländska kvinnor och en svensk. Jättegulliga allihop, förutom den svenska tanten. Hon är säkert trevlig men från början var hon iallafall jättesur, hon trodde nog bara att jag skulle vara ivägen hela dagen. Svär som en borstbindare gör hon också, och säger jävla kärring till alla över 40. Nån bokstav har hon tror jag?

Dom är inte snåla där. En av "tanterna" tryckte hela tiden på mig massa wienerbröd, chokladbollar och bullar. Och inte nog med det, när jag skulle gå hem fråga hon om jag ville ta hem massa köttbiffar också hahah - Nej tack jag har mat hemma:) hmmm.. ser jag fattig ut eller?

Nu ska jag äta middag och förbereda mig inför en ännu jobbigare dag antar jag.


Alltså Maria?



Skam på torra land! Nog för att jag går runt i myskläder dag ut och dag in, men inte kan jag dölja hur dålig jag är på att sminka (kladda ner) mig själv heller. Oppps

Uttryck som jag hatar

- sommaren 09 (eller 08.. eller hur blir det 2010?) kommer bli den bästa!
Jo därför det är samma visa varje år. Och aldrig kommer ni på nått nytt. Pessimist - Javisst!


- Hon/han/de är bara avundsjuka.
Nej, bara för att man kritiserar är man inte avundsjuk. Det är ett faktum att det inte är så - det finns forskare som har gjort research på det här, och i 9 fall av 10 så håller man sig ifrån den som man är avundsjuk på.


- Prenumenera på min blogg, så prenumenerar jag på din.
Jag prenumenerar väl på bloggar jag tycker om? Inte för att andra ska prenumenera på min. Så sluta kommentera sådär.


- Deprimerad.
Finns det något värre ord? Och folk använder det som om det vore typ.. normalt att bli deprimerad på en måndag, och sedan vara glad igen på tisdagen. Depression är en sjukdom, kan ni sluta använda det?


- Jag ska bli så jävla full i helgen.
Bara, bara, bara folk som är omogna använder detta uttryck, och det är lite som den översta punkten - man sätter höga förväntningar på helgerna. Och liksom - varför ska man sträva efter att bli så packad så man däckar?



- Bästaste, sämstaste.
Det finns inte. Det finns inga ord som heter så, det är fel! Fel, fult och fjantigt


Sunday

Har precis kommit hem ifrån stan och nu sitter jag och pimplar, Cola? Nej Saft! :)
Imorgon börjar jag min praktik, en vecka försent! Har ju varit "ledig" som sagt hela den här veckan. Tror det ska bli lite kul iallafall. Allt funkar nog så länge man slipper bara stå och inte göra ett skit.

Tröja jag köpte Så typiskt min stil. Jag vet att jag borde ändra stil och klä mig lite "roligare" men jag trivs såhär. Stor tjocktröja+jeans :D 399:- BikBok om någon bryr sig.


Väska från New Yorker 169:- tror jag.





Nånting jag upptäckt -  Det är olidligt att fönstershoppa.
... men om du provar kläderna så inser du att du passar inte i någonting. Du är både fysiskt och psykiskt utmattad och tycker inte att du är speciellt snygg, därmed vill du inte köpa någonting, i slutändan. Jag vet inte hur det är för er, men det funkar alltid för mig. haha, är det bra eller dåligt? - beror på antar jag.


You Got a Fast Car, I want a Ticket to Anywhere







Hur många äter en stadig frukost varje dag?
Förut hade jag jättesvårt för att äta på morgonen, men jag var tvungen att vänja mig för min egen skull. Nu kommer jag låta som nån liten blondinbella fan när jag säger att frukost faktiskt är det viktigaste målet (inte för att jag har nått emot Blondinbella. gillar henne) Hoppa aldrig över frukosten! Det blir verkligen skillnad i humöret. Numera när jag äter frukost slipper jag huvudvärken och illamåendet som annars kommer under dagen.




Till de som har svårt att äta på morgonen har jag några tips på frukostalternativ

- Youhurt eller fil  
Inte lika "präktigt" som exempelvis gröt, eller flingor, och enkelt. Bara att hälla upp i ett glas. Snabbt & smidigt.

- Fil med bär, frukt eller både och  att bara äta fil tycker jag är ganska trist. Därför kan man blanda ner lite blåbär, hallon eller varför inte banan haha, det som finns hemma helt enkelt.
Fil med varma hallon låter faktiskt gott när jag tänker efter.


- Fruktsallad  Det behöver inte vara så avancerat egentligen. Bara skiva en banan, lite äppelbitar och en apelsin. Och har man ett förjävligt morgonhumör som jag har ibland  kanske man blir lite gladare av en färgglad frukost, för som alla vet äter man även med ögonen.


Hoppas att det hjälpte någon!



Till Jennifer

Jag svarade inte på frågan i kommentarfältet. Skrev det som ett inlägg  Toppen är ifrån Carlings. Vet dock inte om den finns kvar.

Key To My Heart





Late at night when I'm sound asleep,
Into my heart you softly creep.

I sit and wonder how it could be,
But you must have stumbled across the key.

This key holds the secret to true love and more,
So take it now and unlock the door.

And I pray that we will never part,
Now that you have the key to my heart


Svar

Johanna om 26 mars:
Hej! Det ser snyggt ut! Måste fråga: var har du hittat toppen? Ursnygg!

Den är ifrån Carlings :)

26 mars

God morgon alla fina och lite mindre fina. Nej jag skämta, alla är fina på sitt eget sätt såklart  Jag har inte kunnat sova på hela natten, somnade kl 8 när lillsyrran åkte till skolan tror jag, sen vaknade jag kl 10 igen så nu är jag lagom trött, men ingen bra ide att sova bort hela dagen bara för det.
Snart bär det av till stan. Jag ska bara dricka upp mitt cola glas och läsa lite bloggar (har blivit beroende)

Igår fick jag nått ryck och började rota i garderoben för att hitta något att fixa och trixa lite med.
Hittade då dom här vita jeansen som från början var hela och blivit på tok för små eftersom jag gått upp en del i vikt på senaste tiden. Tänkte att det ändå inte spelade nån roll om jag förstörde dom lite.

Hiss eller Diss?




"När du föddes grät du och dina vänner log, när du livet levt och skall dö bör det vara motsatsen"

Nu får det vara nog



Nej nu får det fan vara nog. Nu har jag kämpat i så många år och ändå inte lärt mig ett skit.
Nu springer jag UT!!!


Glöm inte rösta på min bikiniiii!!!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ta mig till varmare breddgrader!

Fy vad jag är less på Sverige. Visst den svenska sommaren är faktiskt rätt fin men som det är nu. Just nu är jag en sucker för solen och jag vill hemskt gärna dra iväg långt härifrån där det finns sol som lyser starkt, blått hav åhh. Tänk att ligga på en strand och sola hela dagen och sen gå och shoppa när det blitt lite svalare. Varför bor jag i tråkiga kalla Sverige ??  Hur hamna jag här egentligen?





Louise Tangen
om 01:19:
Hei:)
Jo mer du ringer, jo lettere blir det:) var livredd selv jeg, fram til mor tvinget meg til å gjøre det! haha


sofia
om 01:19:
haha jag är precis likadan! Tycker det är asjobbigt att ringa till mormor också ;)

Jag är tydligen inte ensam om mina problem  


Nellys bikinitävling

Jag är med och tävlar i Nellys bikinitävling. Snälla gör mig en tjänst och rösta på mina bikinis

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!










01:19

Jag hatar att ringa till människor jag inte känner. Bara sådana enkla saker som att ringa och avboka en tid hos tandläkaren är sjukt ångestladdat för mig. Jag blir så nervös. Tänk om jag säger något fel? Innan jag ringer upprepar jag alltid vad jag ska säga för mig själv i huvudet. Jag upprepar det flera gånger för att försöka slipa konversationen till perfektion. Det är samma visa när någon ringer mig. Jag svarar aldrig när det är skyddat nummer. Ringer det någon som jag inte känner så bra har det hänt att jag har struntat i att svara, för att jag är rädd för den där "pinsamma tystnaden" som kanske kan uppstå.

Så! Nu vet ni varför jag inte svarar ibland

When nothing goes right... Go left

Ibland drömmer jag om att bli psykolog, kunna hjälpa andra som har det svårt, Jag vill vara den där stabila som orkar lyssna på andra, men jag måste erkänna att jag inte alls är den personen även om ja önskar jag vore det.




Anonym om Visste du...?:
HAHAHA bara 17 kg ? de är ju ingenting! Ja måste äta typ 100 kg, iallafett 1 kg per vecka

1 kg godis per vecka betyder alltså att du skulle köpa godis för ungefär 80kr i veckan om det är 7.90 vilket de oftast är. Låter inte de lite mycket?


Visste du...?



Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?


En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den svälter ihjäl?


Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? 


En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.


Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?


Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?


En struts öga är större än dennes hjärna?


Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten


Visste du att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord


Varje svensk äter i genomsnitt ca 17kg(!) godis per år


Todiloo

Medans alla andra är i skolan eller på praktik sitter jag här hemma och latar mig. Så de kan gå. Vad ska jag hitta på hela veckan? och vad i he**e** hände med det fina vädret :( ?




Allt är i sin ordning

Nu är allt i sin ordning igen!  Jag är brunett, och Mörten blond. Ett tag var hon brunett och jag blond men nu är det som förut igen - som det ska vara! Det var lite förvirrande där ett tag ju.


Idag var en helt ok dag. Men dock inte allt för ovanlig. Jag som skulle börja min praktik idag. Men jag är ju som sagt våg, och när jag vaknade fick jag panik. Jag ville inte alls gå till det där stället. Jag ville byta!
Och Mörten hade försovit sig. Inget nytt under solen. Vi båda har våra brister. Vi tog iallafall 9 bussen in till stan för hitta en ny praktik plats till mig. Vi hittade en också. Ska vara på Åhelns cafét istället. Känns mycket bättre. 
Det är så mysigt och tomt där uppe. Passar mig som handen i handsken! 

Vi hade en underbar dag på stan! Solen sken och vi skolkade. Kan det bli bättre? naje 

Vi satt på torget utanför Max och rökte i solen, och tittade på "vanligt" folk som stressade fram och tillbaka för att göra alla sina måsten. Har ni märkt att pressbyrån har bytt namn till bananbyrån förresten!? Jag förstår inte varför. Vad är det för något namn? Bananbyrån haha. Så vi gick dit för att fråga. 
- Ursäkta, men varför heter ni bananbyrån? Lyckas ni bara sälja bananer här eller vadå? sa Mörten till gubben bakom kassan. 
- Nej, vad vill ni? Vörför do undra? svarade han irriterat. Vi har bytt uniformer och därför vi byta namn också. Var det något mer? 
- Nej, vi undrade bara. Men varför just bananbyrån?  
- FÅR VI INTE HETA BANANBYRÅN ELLER? 
- Jo men.. ehh.. 
- Jag har inte tid mer er. NÄSTA. 

Haha. Han har nog inte fått sig nått på länge.. det är så man brukar säga va!?

Sen fortsatte vi vår tur genom soliga Uppsala. Vi gick till AkademiBokHandel (stavar man så?) och tittade lite på böcker. Det satt en kille utanför där på en bänk och var helt försjunken i sin bok. Mörten bad mig filma. Hon skulle gå förbi han och ruffsa om i hans hår och säga Hej Hej och sedan fortsätta in i nästa butik som om det var helt normalt. Och idioten gjordet det också!  Han stirrade efter henne länge, och undrade säkert vem i helsike det där var. Han ställde sig upp från bänken och det såg ut som om han tänkte gå efter henne, men sen satte han sig ner igen. Men jag råkade göra något fel så filmen sparades inte. Damn. 

Vi åkte till hennes skola också en stund och var med på sista lektionen. Där ritade hon en fin teckning av mig. Och gissa hur vi slutade dagen? Rätt  Vi gick till Willys och köpte 3 flaskor cola var. Dom största flaskorna. Så 6 liter cola till oss var! Nu överlever vi till och med istiden.. om den nu skulle få för sig att komma tillbaka. 




Här kommer vi mohaha!
 



Mörtens fina bild av mig!












Förebilder

Jag har aldrig riktigt haft några eller någon jag ser upp till. Även om min storasyster alltid tyckte att jag minsann skulle se upp till henne och lyssna på vad hon sa när vi var små. Jag tror det krävs iallafall lite respekt för att bli en förebild för någon, men eftersom jag tycker att vi ligger lite på samma nivå så blir det inte som en förebild för mig.
Jag tycker det är kul att ha många förebilder även om de flesta av mina förebilder är raka motsatsen till mig själv. Men det kanske är just därför också eftersom man oftast vill vara på ett annat sätt än vad man är.

Carolina Gynning är en av mina största förebilder


Jag läser dagligen hennes blogg. Hon delar med sig av sitt liv, sina tankar - både glada och ledsna. Hon peppar genom sin livsglädje. Hon sticker verkligen ut, i vårt så kallade "lagomland". Hon känns som en sån person som aldrig tar någon onödig skit och hon vågar stå upp för sig själv. Jag beundrar henne för det!
Som jag uppfattar henne är hon raka motsatsen till mig själv och just därför ser jag upp till henne.

Och ingen kan ju förneka att hon är sjukt vacker.




Tired

Den här kvällen gjorde mig till en helt ny människa. Well för tillfället iallafall  Imorn när jag vaknar är väl antagligen allt som vanligt igen och allting bortglömt. Har också haft lite "deep talking"? med Cissi. Sånt är viktigt ibland me.. Nu är jag dötrött men ska inte sova än.


Moster om Valp?:
Vad säger mamma då?
Ursöta puppies;-)

Hon har inte sagt nej än iallafall


På den här bilden är mitt hår iallafall inte så jättegrönt








Städa

Tack för alla kommentarer om mitt hår  Nu känns det iallafall lite bättre.
Jag har världens tråkigaste dag framför mig. Jag måste städa. Mitt rum är dränkt i damm och smuts och jag är sugen på cola. Bara för det funderar jag på att gå och köpa det eftersom jag ändå ska vara så duktig idag - eller vi får se.




Brun igen lagom till sommarn och allt :/

Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Känns lite "B" och jag är flera hundra fattigare.



Jackan jag köpte igår.


Nu måste jag hitta på nått kul för att glömma mitt "b-ea" hår


Brunett

Jag håller på att bli brunett :/ baha.. lite tråkigt


Salem al fakir <3


Onödigt inlägg

Mitt försök att bli ljusbrun slutade med att jag först blev grå.. och nu brunt som skiftar i grönt Yippii!
Jag kände på mig att jag skulle va tvungen att bli brunett i slutändan ändå. Imorn måste jag ta tidig buss in till stan med världens största luvtröja och köpa brun hårfärg.

Va föressten in till stan idag och köpte en vårjacka. Kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa en jeansjacka eller skinnjacka. Köpte inget av de, istället blev de en jacka jag aldrig skulle komma på tanken att köpa för ett år sen. Vet inte om jag ska återställa den eller ha kvar den. So not my style!  Ska visa den imorn.


Valp?

Jag är nästan helt säker på att jag måste ha mailat varenda uppfödare av cavalier king charles spaniel. Jag menar alla uppfödare som bor lagom långt bort. De flesta har inte svarat och de som svarat har det iallafall till slut bara runnit ut i sanden. Men igår fick jag ett svar som lät rätt trovärdigt


Hej!
 
Det är inte helt omöjligt,men det blir inte förrän om kanske 3mån.Vi håller på & väntar att våran Maja ska valpa vilken dag som helst.Men vi kan hålla kontakten.
 
Var bor du?Har du hund eller har du haft hund,isåfall vilken ras?Jobbar du eller går du i skolan?
Tyvärr vill dom flesta ha tikar,förhoppningsvis får vi några tikar,men dom är tingade sen lång tid tillbaka,det är inte så många som vill ha hanar just nu,& det föds alltid mer hanar än tikar på något konstigt sätt.
Jag skaffade min första hund,det var en cavalier 3 mån efter att jag fyllt 17 år,så det tycker jag inte alls verkar oseriöst.
 
Hela familjen &  vovven också naturligtvis är välkomna hit & hälsa på,men vi kan ju inte lova något än.
Valparna måste bli minst 4 v innan någon får komma hit & se dom.


Jaaa! Den här gången ska det banne mig funka! Jag ska ha den där valpen.


Mohhaha

Om ni skrollar ner litegrann så ser ni inlägget jag skrev om Hugo Rosas, att jag tyckte han va en patetisk jävel. Tro det eller ej så måste han ha googlat på sig själv och hittat min blogg, för såhär kommenterade han på mitt inlägg

Hugo Rosas  ([email protected]) om Hugo Rosas Störd?:

Jag är inte alls störd! Hahahaha

Kram Hugo R


Tänk att så kallade "b-kändisar"  sitter och googlar sig själva för att se vad folk tycker om dem. Kul!


Veckorevyn



Idag damp den här ner i postlådan helt gratis. Man kunde få den hemskickad gratis för några veckor sen på Kenzas blogg. Men eftersom det tog så länge trodde jag aldrig att den skulle komma. Men de gjorde den tillslut!


Tänkvärt

Ingen i din omgivning kan berätta för dig exakt vem DU är eller hur DU ska leva ditt liv.
Glöm aldrig att livet består av små små val som man gör, små omedvetna beslut man tar som sedan leder till stora förändringar i livet.
Det är aldrig någon som medvetet en dag vaknar upp och säger "nu beslutar jag mig för att bli olycklig"
Det är ingen som väljer det medvetet, däremot kan det vara händelser, olyckor, missöden och de pyttesmå valen som lett till att man till slut hamnar där utan att riktigt ha valt det.

Var noggrann och petig och glöm inte att det är de små vardagsbesluten som är de viktigaste besluten i livet.


"Att räkna med att få utan att ge är som att inbilla sig att få skörda utan att så"


Jag tipsar

Världens godaste Läkerol.


Örhängen

Titta va fina! Erkänn att ni vill ha likadana :)


Tandläkar skräck

Idag har jag legat hos tandläkaren och plågats usch! Jag erkänner att jag alltid haft tandläkarskräck, jag mår illa direkt jag kommer in och känner "tandläkarlukten". Fast jag tror att min skräck för tandläkare minskade lite idag. Det gjorde inte det minsta ont som de brukar

Efter jag vart där gick jag och köpte godis på 4.90 ställe som verkligen smakade gammalt, Inte undra på att det var billigt. Mötte Roch och vi satte oss i solen och njöt av det fina vädret tihihi.




Tråkigt = baka

Så typiskt mig. Alltid när jag har tråkigt brukar jag baka.. Hm, undra om jag valde fel linje?

Jag borde ha gått på ekeby istället mohaha

Gjorde såna här. Och mina blev såklart precis lika snygga, om inte snyggare.





Beslutsångest

Jag har beslutsångest över vad jag ska göra med mitt hår. Jag hatar färgen jag har nu, det ser allmänt skabbigt ut, med gula toner lite här och där och nu är mitt underhår inte längre brunt heller utan orange (!) Usch. Jag vågar inte göra allting helt mörkt igen, tänk om jag ångrar mig, eller om det blonda kommer bli grönt som det blir i vissa fall. Help me!



Vad ska jag göra?


Hugo Rosas Störd?

Nån som kommer ihåg programmet som gick på 5an för ett tag sen "den rätte för rosing" eller vad det hette. Hugo, killen som vann (patetisk jävel) Spyr på såna killar alltså. Hursomhelst har han nu iallafall lagt ut 2 inspelade samtal som han haft med Linda när hon va full.
Jag måste erkänna att de var lite kul faktiskt, gillar inte någon av dom speciellt mycket ändå.. Men verkligen störd kille. Fy fan alltså! Han erkänner också att han bara var med i programmet som en trampolin i karriären, men hallå? De fattade man ju redan från början. Varför skulle han vara intresserad av henne, hur tänkte hon egentligen?

Här är klippet om nån är intresserad


I <3 spring

Vart ute i de fiiiiiina vädret såklart  









Och "vuxengodis" köpte vi med...
'


Melodifestivalen

Ska ta halv 8 bussen in till stan nu till Lanja & Mattias. Glöm inte att rösta upp era studiebidrag nu på Darin och Salem, för det ska jag göra... (eller morsans lön)


Palle Kuling



Kan de vara Cissis favvogodis jag köpt? I think so

Lördag

Jag har inte precis vaknat även om man kan tro det, eftersom jag brukar vakna ungefär den här tiden på lördagar usch. Jag steg faktiskt upp redan kl 10 och kunde inte somna om.
Nu har jag precis gjort mig färdig för att gå och kolla lite innebandy. Jag hatar sport tro inget annat, men så är det iallafall.



Ja såklart att jag vill "flasha" med min tungpiercing precis som alla andra fjortisar. Inge nytt under solen!



Smell you later

Svar

Ellinor Sjöberg' [fotoblogg / mitt liv] om New stuff:

Linnet i mitten, vart har du hittat den någonstans ? :]
måste bara passa på att säga att du har snyggt hår :D!

ellinorpettersson' om New stuff:

fint linne du köpte då! :)
vart köpte du det?


Svar: Linnet är köpt på Carlings. Bara 149:-  & Tackk, gillar själv inte mitt hår för tillfället men.


Tydligen var det inget dåligt impulsköp?


Shoppat

Jag kom precis hem från en liten shoppingtur på stan.. Det finns seriöst inge bättre än att "köpa saker". De spelar ingen roll vad det är egentligen, jag bara älskar att handla. Man får sånt glädjerus efteråt  En liten lätt fylla, nerrå jag driver såklart.. Jag köpte faktiskt inte speciellt mycket. Jag älskar som sagt att köpa kläder, men jag hittar ändå alltid anledningar till att inte köpa de plagg jag står och håller i, jag kanske är för snål? hmm..

Här är resultatet iallafall

Ett så kallat " tant linne ".  (och ja, jag vet att jag har så mycket smink att ja ser ut som en rävkärring)


Och en vanlig vit tröja. Kommer vara fin på sommaren med svart bustier under (heter de så?)


Nu blir det pasta med skinksås sen måste jag kanske göra några tråkiga ärenden :/

Juste, för att inte glömma så dammsugade jag hela huset idag. Ännu mer creds till mig idag! Wihoo



"Om man går fort och ler mycket är det ingen som ser att man är ful"

Tjoho

Idag vaknade jag NÄSTAN helt pigg för  första gången på flera år tror jag, en skoldag alltså. Det är ju fredag idag, brukar inte ha någon skola på fredagar men idag var vi tvungna att åka in för att ha naturkunskap bara för att vi skippade den i Onsdags, hur jobbigt? Underbart att den här veckan äntligen är över, trodde aldrig jag skulle ta mig igenom den utan att ta minst några sovmornar  Jag har inte tagit en enda sovmorgon och inte skolkat en enda lektion. Creds till mig! Jag vet att det är en självklarhet men jag är en dålig människa erkänner jag.
Och jag måste bara säga att jag älskar det här vädret. Det är verkligen ingen myt att man blir deprimerad av leva i ständigt mörker.

Jag trodde att jag köpte leggings på bikbok igår, men det var tydligen strumpbyxor :(

 

"Everyone dies, but not everyone lives"


Spikmatta

Jag ska köpa en spikmatta idag  lustigt va!? Det va mammas ide, det ska tydligen vara bra att ligga på en sån före man ska sova på kvällarna haha? Man somnar fortare då påstår hon. Vi får se om det funkar eller inte.
Jag har nog bestämt mig för att skita i att gå till frisören, man blir oftast ändå aldrig nöjd? Så nästa vecka kommer jag att komma grön i håret till skolan eller något i den stilen.
Jag känner mig som en påse med skit idag och jag åt förövrigt kanelbullar till frukost wiho nyttigt? - nej




Lmao

* stackars jäkel.. aa förstår om hon vill hänga sig

* haha myser 

* me de där fläsk berget

*hon böjer sig ner o smeker hans häng tuttar, hon e fan 20 cm längre

* De har verkligen hittat sina prinsar alltså




MariaStamatina | "Yeah, what are their names? Gregor and Gunter or something. Absolute Idiots" säger:

 


* e hon? Nej dom är lika långa väl


KARMA SÄGER JAG BARA


Inspiration

Hitta dom här bilderna på en blogg.. Sjukt snyggt! :)  Spetsleggings är mäkta fint, behöver inte användas under jeans dock men vore snyggt. Ska inhandlas imorn.

 


Friskolekampen

Friskolekampen idag då... Jag som inte ens hade tänkt gå dit, men så blev det iallafall till slut. Cissi ville dit efter att vi hade gjort Arbetsmiljö & säkerhet prov och lyckades övertala mig. Kollade bara på en match och såklart förlorade Thoren den matchen jag kollade på :/ otur otur.. Träffa Mikaela min plutt där med  träffar ju nästan aldrig henne nå mer så tråkigt ju. Tror att jag klarade provet mycket bättre än vad jag trodde, hoppas på det iallafall. Så sjukt skönt att ha gjort bort 2 av 3 prov den här veckan och båda känns ok!  

Nu har jag precis kommit hem och har såklart inhandlat cola. Idag ska jag banne mig ha en pluggfri dag! Sen blir det att ta nya tag imorn.



Cola+plugga

Går faktiskt inte plugga utan cola....


Törstig

Jag höll precis mitt "tal". Fan va dåligt de gick. Varför blir jag alltid så fjantigt nervös inför såna småsaker ajja nog om det. Jag håller bokstavligen talat på att törsta ihjäl, vilken tur att "Roch" finns då som ska komma kl 11 och bjuda mig på cola eftersom jag inte har några pengar. Sen kanske det blir en liten tripp på stan också vem vet. Nu ska jag fortsätta plugga till prov nr 357?  usch och blä på den här veckan.

Ni glömde väl inte att det var Internationella Kvinnodagen igår? Ta åt er all ära, finns inget bättre än att vara tjej Mohaha

Tjing Pling Tingeling

Jag har en jätte jobbig vecka framför mig, Börjar tidigt varje morgon, och prov varannan dag eftersom jag har hamnat efter på senaste tiden jobbigt jobbigt! Nu har jag precis kommit till skolan och har Information & Layout. Snart ska jag gå till frisören. Vill fixa mitt hår nu!!

Dagens



Den kan inte skada dig, det är vad du gör med den som kan skada

Jag vill förnya mig
Upptäcka nya intressen
Vara mer kreativ
Klippa av mig håret och färga det i en annan färg
Skaffa en ny stil
Resa långt bort och stanna där ett bra tag




Adrenalinkick någon?



Hiss & Diss



1. Converse
Jag ser verkligen fram emot tills man kan ta på sig converse utan att bli blöt om fötterna och hur
snyggt är de inte? Passar verkligen till nästan allt också. Tummen upp för de.

2. Tokio Hotels låttexter
Alla texter är fina och de flesta har en väldigt fin betydelse bakom sig (hmm.. kan man säga så?)

3. Den här fina låten jag blev tipsad om
Den kan verka lite tråkig i början, men blir bara bättre & bättre

 







1. Sena bussar
Allt beror ju på all skit snö som finns därute, men jag får kramp av att stå och vänta på en buss som inte kommer
eller kommer försent. Det finns seriöst inget värre. På sommaren är det inte så farligt, men i det här svinkalla vädret.

2. Folk som hela tiden går runt och snackar om sin vikt. "åh jag är så tjock" Fet diss på det. För det första är det ingen som bryr sig, och vad är det för mening med att trycka ner sig själv inför andra hela tiden. Man vinner ingenting på det i slutändan - sant.

3. Folk med gladkrav
En del människor kräver att man ska vara sprudlande glad hela tiden för att de inte ska börja tjata "är du sur?"
"har jag gjort något?" Snälla, man kanske bara är lite trött och lite mindre pratsugen än vanligt. Kan inte de få vara okej?

Favoritsnacks?

Vad gillar ni bäst?



Chips?



Godis?



Grönsaker med dipp?


New stuff





Ett dåligt impuls köp



Sagan som blev sann


Igår fick jag äntligen se & höra mitt älskade Tokio Hotel live. Mäktig känsla 

Blev upp över öronen förälskad när Bill sjöng "the world behind my wall". Det var det absolut bästa ögonblicket i mitt liv..  nej men det bästa ögonblicket på väldigt länge i iallafall.
Bill och Tom har ändrat frisyr, men dom andra två hade inte ändrat något speciellt. Allt var perfekt! Bara en liten, liten grej störde mig. Haha. Två mega fjortisar hamnade bakom oss. Dom hade ritat Tokio Hotel märket på kinderna och var utspökade. Under hela kvällen böjde dom sig fram i stolen och tjöööööt rakt in i örat på mig. Ett skrik så pass högt att du på riktigt blir rädd att trumhinnan ska spräckas. Jag kokade av ilska och drömde ihärdigt om hur underbart skönt det skulle vara att vända sig om och att dra ut löshåret på dom.
Jaja  Greta 80år kanska borde hålla sig borta från sådanna tillställningar.

Vi satt bredvid 2 killar i vår ålder. Och en av dom såg ut som Karim exakt! (Mörtens gamla abdull kompis) Dom var läbbigt lika. Jag vet inte ens om jag hade sett skillnad på dom om jag så hade haft dom båda två rakt framför näsan. Jag blev äcklad bara jag tittade på den "oskyldige".   
Nej, en blond & blåögd "svenne" ska det vara !! 

Senare när vi kommit tillbaka till Uppsala och satt på station och väntade på bussen, stod vi och lyssnade sådär lite diskret på några machmuds som högljutt skrek fula ord när dom disskuterade "svennar". Något i det hållet var det i allafall. 
Jag tittade på Mörten och himlade med ögonen. Vi tänkte samma sak. 
- Tänk om dom inte fanns här. Va bra det skulle vara! Vi skulle vara som en enda stor familj allihop, sa Mörten.  
Inte för att hon trodde på det där själv, men det lät kul.

(Nu kommer jag antagligen bli misshandlad på Sivia Torg. Men det skulle väl vara orättvisst ..För jag citerade endast.)


När jag kom hem somnade jag som en stock. Jag som vanligtvis brukar ligga vaken hela natten och vrida och vända. Men den här gången slapp jag det. Vilken känsla det var. Att lägga sig ner och somna på en gång.

Bill&Tom driver med sig själva haha skön





Donken

Human connect to human


Feels like insomnia....

I cannot sleep!! Ikväll har Lanja och Mattias varit här. Riktigt mysigt. Precis som på den "gamla goda tiden". Saknar det faktiskt Markus och Maria var också här. Vi åt tårta, glass och sånt strunt. Mörten fick en spegel och (hör och häpna) en kanin (!) av M&M. Imorn ska jag sova ut länge, sen åker vi till Stockholm och ser Tokio Hotel !  Tänk att de äntligen blir av.. har väntat på de i 2 år nu ju Wihoo

Såhär luffig har jag varit idag




Markus goes baby..

Mörten 19år


Grattis till världens bästa Mörten idag för hon fyller 19  Hela 19år.
Nu blir vi stumma - är det nu vi ska kalla dig för gumma!? Jag har köpt en klocka och choklad haha. hoppas de duger.

En syster är både din spegel
och din motsats

Storasystrar är grädden i livets kaffe

En syster är dig alltid kär
ty hon finns för all framtid med
i de dyrbara minnen som du bär
närmast hjärtat

Om din syster har väldigt bråttom ut
och inte kan se dig i ögonen,
har hon på sig din bästa tröja. - sant, så sant :)

Att ha en syster är som
att ha en bästa vän
på besök hela livet.

och slutligen...

Låt aldrig en arg syster
kamma ditt hår

Grattis Igen & I love you

Fuck IT



När alla ens planer ändras,
drömmar krossas.
När allting helt plötsligt rasar.
Då det inte finns något att göra.
Gång på gång faller på samma ställe. 
När den där jäkla muren står där.
Då det bara tar stopp.
När det inte längre går 
Man inväntar en vändning,
hoppas på det bästa.
Vad utlöste det?
Hur kommer det sig att det slutade såhär?
Egentligen har det inte slutat, livet fortsätter.
Det tar bara lite längre tid.
Det kan gå.
Men också kan det vara omöjligt. 
Istället får man lära sig leva med det.
Kontrollera det på ett annat sätt. 
Lång väg.
Oändlig.

Tokio Hotel om 2 dagar

Idag är det bara 2 dagar kvar till Tokio Hotel fy fan va jag längtar  Det kommer bli så sjukt roligt!
Jag var lite på stan efter skolan. Jag måste ju iallafall köpa nånting till syrran även fast jag är fattig som en kyrkråtta, hon fyller 19 imorn, ändå kommer hon inte vara hemma på sin egen födelsedag.. fast det kanske är en perfekt undanflykt att slippa köpa nått till henne!?  "du var ju ändå inte ens hemma".. nej då, jag har redan hittat vad jag ska köpa, ingen stor grej precis men hoppas hon blir lite glad iallafall.

Här är lite bilder från nya huset











Susannas rum


Mörtens rum

 and my room


Jag ser förjävlig ut i håret idag ... fast de kanske jag alltid gör? hmm





Skolan

Jag tog elva bussen till stan och gick direkt till Jalla med Cissi. Nu ska vi tydligen ha engelska förhör  De visste jag inte ens och jag som hade tänkt satsa på bättre betyg i engelska.


De konstigaste sätten folk dött på

- En man som inom pornografin gjort sig specialiserad på analsex med hingstar (ja, han var en taker). I hans sista scen sprack tjocktarmen och han avled senare på sjukhus av sina skador.

- I Skottland för några år sedan var det några som rullade en stor snöboll nedför ett berg/slänt, den körde över och krossade ett barn.

- En man som på sitt kontor i skyskrapan hade besök av några höjdrädda. Mannen skulle demonstrera att fönstret (som räckte från golv till tak) var okrossbart och taklade därför detta. Men det var tydligen inte okrossbart.

- I Spanien för inte så länge sedan blev någon träffad av en person som hoppade från hög höjd och ville ta livet av sig. Båda dog.

- Ett par personer har tagit livet av sig i direktsändning.

- Ytterligare har hoppat in bland tigrarna på djurparken och låtit sig bli sliten i stycken.

- Ett antal ungdomar som skulle se hur många det gick att pressa in i en hiss. Hissen var på första våningen och linan gick av när en person var på väg in.

- Någon som skulle hämta något i en stor bastant garderob, som sedan föll över honom och han blev så att säga kvar "i" garderoben, utan att förmåga att ta sig ut.

Sverige:

- Två barn som lekte i en pappersinsamling just som containern skulle tömmas. Sopgubben upptäckte inte barnen.


Inte min dag


Idag är det inte min dag om man säger så. Hörs imorn istället

Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0