Bögen Rahlenfeldt


(tagen ifrån krilleboys blogg, eller vafan bögen heter)

Blev bara så jävla arg, visst han pekade inte precis ut någon speciell person. Men hur kan man skriva såntdär när man är såkallad "stor bloggare". Alla ska väl kunna använda vad som helst om man nu vill de, hur man än ser ut. Jag älskar folk som har bra självförtroende (utan att vara höga i hatten) som vågar vara sig själva.

Du kan göra vad du vill så länge det inte skadar nån annan:) I used to like him, men fyfan va äcklig och ful han blev plötsligt

Fjortiskalas med tema hår (som vanligt)

Färgar Johannas hår.. De blir nog inte lika mörkt som det ser ut.







Har fjortisar börjat växa på träd?


Acne problem?

Rådfråga min Mörten och hon har svaret!

En finne på hennes haka var orsaken till all uppståndelse när vi vaknade. Sminket blev inte som det skulle. Hennes värld rasade sammen och minuter efter minuter spenderades pillandes framför spegeln som om hon väntade på ett mirakel skulle inträffa. Hon påstod att foundation, puder och täckstift inte hjälpte i detta fall, för finnen var tydligen alldeles för grotesk. Det såg bara ännu mer äckligt ut tydligen. Ett vrål fyllde huset. Hon gick och hämtade toalett papper och en tejpbit. Klistrade sedan nöjt över fanskapet och blev med ens lite gladare  Alltsåååå? Snyggt! Haha.

Jaja, vi kom iallafall iväg till stan trots finnen. Papper och tejp döljer ju faktist ännu bättre än täckstift  

Nej, nu ska vi gå till Kardemumma och ta nått energirikt


Skola



Ooh, So Glamorous today!

Mors dag

Jag har blitt som en pensionär. Jag går upp kl 5 på mornarna för att gå ut med hunden, och de är alltid lika svårt att somna om. Brukar ligga och läsa tidningar eller något för att dröja tiden, sen runt 8 somnar jag igen - not good!

Glöm inte bort att det är mors dag idag. Jag har faktiskt gjort en tårta (på min mammas begäran) lol.






2-åringen röker – två paket om dagen

Fick sin första cigarett vid 18 månaders ålder – nu är han beroende

LONDON. Ardi Rizal, 2, fick en första cigarett av sin pappa när han var 18 månader gammal.

Nu röker pojken 40 cigaretter om dagen.

Lokala myndigheter har erbjudit familjen en ny bil om de ser till att pojken slutar röka, men föräldrarna tvekar eftersom Ardi blir rasande om han inte får cigaretter.

– Han är fullständigt beroende. Om han inte får cigaretter blir han arg och skriker och dunkar huvudet mot väggen. Han säger att han känner sig yr och mår dåligt, säger mamma Diana enligt Daily Mail.

Pappa Mohammed, 30, vill inte hålla med om att rökning skulle vara dåligt för sonen.


– Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet, säger han.



Hahahahaaaaaaa


Mohaha







Johanna, skönare böna får man leta länge efter...


Ge mig Gooooodis



Jag har godis i fickan på tröjan LOL

27 Maj



Nästan dubbelt så stor har han blitt..

time to sleep


hahah dålig humor?

MariaStamatina | va söt du är! nej du är söt, nej du är! KÄFTEN ni är lika fula båda två säger:

tyvärr är världen så men de har du inte förstått, om inte du hade massa folk runt om dig som ska berätta för dig hela tiden vad du ska göra, skulle du ligga misshandlad, våldtagen och rånad under en buske i enköping nu,
så dum som du e


:D:D

Mmm


Min bebis



Jag har kommit fram till att jag tycker mest om honom när han sover.

Old stuff



Oj oj vilken gammal bild Martin:D Ja det är censur på mig för jag vart verkligen inte bra på den här bilden.
Det var faktiskt en riktig fotograf som tog den :) Det var när vi va på öppet hus på Thoren i 9an. Dock vare bara jag som hamnade där tillslut.

26 maj

Damn jag vill också ta studenten nu! Fatta att jag har 2år kvar i skolan. Jag står inte ut med tanken.
Älskar allt som har med de och göra, men det verkar tyvärr inte min syrra göra. Det hela verkar vara som ett stort jävla projekt för henne , men de är de fan:D klänning, skor, smink, hår, hår, hår, hår, hår!!!! studentskiva, pengar hit och dit.

Igår var hon på studentskiva och hade lånat mina skor, min jacka och min väska. hmm... 3 saker tänkte jag. Undra hur många som kommer tillbaka. Även fast jag sa 100 ggr att hon inte skulle förstöra eller glömma något ( ja, om ni bara visste ). Jackan lämna hon på krogen tillslut och väskan är totalt förstöd. Dränkt i brunkräm gaaaaah jag har damp för tillfället.

Nästa vecka ska det städas, pyntas och sen ska jag baka lite:P Nej nu blev det lite för tantigt här känner jag.
Va beredda på att jag kommer se ut som en gris rent ut sagt på studenten iallafall. En klänning för 199:- och skor ifrån förra året, och mitt hår är grönbrunt. Behöver jag säga mer?

Nej, nu vill jag ha sommarlov, saft och jordgubbar och flätor i håret och massa roliga tidningar och en hängmatta. Vita skor och Solero Shots, den där glassen som man åt när man var liten som inte längre finns och köpa, och kanske en kram från några människor jag saknar.

Markus student




FÖRKVÄLL

haha, såg ni på FÖRKVÄLL för ett tag sen, helt sjukt! Det var någon Natalie (någon känd designer) som hade med sin 10-åriga dotter Chloé (!) som hade typ hur många 10 000 kr väskor, kläder, skor mm av Chanel och massa andra svindyra märken, och hon pratade om hur mycket hon älskade fashion och Sex & the City-filmerna!!
Hallå??!! Alltså, när jag var 10 år brydde jag mig inte ett dugg om såna saker. Jag satt hemma med min mamma och mormor på altan och käkade kanelbullar och visste knappt vad mode va!
Omg asså... vart är världen på väg...? :D



Tadaa

Oj vilken fin bild jag hitta. Alltså har min bror sminkat sig på den här bilden? :D De ser ut så


MILF



Ola lustigs låt. Från RIX MorronZoo :D

"Inte unga små modeller, nej det är bara 40+ som gäller"

Pepsssiiii



Beredd på ett IG på matte nationella. Men det behöver ju inte betyda IG i slutbetyg. Fatta att nu är matten över för alltid. Kan inte förstå det själv:D Som jag kämpat alla år med den.. nej driver... Dra mig baklänges va skönt. Jag ska aldrig titta på ett mattetal igen. 
Nu ska jag in och fixa mitt leg. Men såhär kan jag ju inte se ut kom jag och tänka på. Man har väl ett leg hur länge som helst. Ska jag visa en sånhär bild då när jag är 25? hmm...

Fiin låt


In my head its going down

Snacka om "söndags-ångest" jag hade igår kväll.. Hade verkligen ingen lust att stiga upp kl 6 en fredag, är ju van att alltid vara ledig då. Men nu är den faktiskt som bortblåst. Jag vakna en timme före jag ens behövde gå upp, och jag har fixat mig på bara 30 min nu!! Jag har blivit sjukt mycket snabbare på morgonen. I 9an gick jag alltid upp minst 2 timmar före jag skulle till skolan. Nu stiger ja upp ungefär en timme före och då hinner jag äta, sminka mig och fixa håret och ändå brukar ja få vänta på att gå till bussen.
Koonstigt de där eftersom jag inte hade mer smink på den tiden :D


Idag ska jag fixa ett leg också, på tiden!! Nu kommer ja kunna köpa energidricka själv Wihoo! :S



Måste också upplysa er om att jag älskar min hund :D Det är jättemysigt att ligga och lyssna
när han andas på nätterna. Han andas mycket högre än mig, så myys!





Right now

Jag är nästan säker på att jag klarade provet idag. Är löjligt glad för det faktiskt. Hatar att få IG. Då måste man göra om och så kommer det nya prov och inlämningar samtidigt, det blir pannkaka på pannkaka. hmm.. tänk om jag inte klarade de nu?

Har precis kommit hem och satt mig i soffan med rester ifrån gårdagens mat. Tortellini. Det är faktiskt det godaste som finns, när min mamma lagat den iallafall. Försöker plugga samtidigt eftersom det är nationella i matte igen på fredag och jag är sjukt dålig på matte, men Ellen DeGeneres show är lite roligare. Liiiiiite 

Sen ska jag faktiskt ut på promenix. Ska ta med "Ti-tass" så han lär sig hehe :D



Vad blir det? - Jaaaa, men det blir ju hallongrottor

Tisdag

Tisdag - Plugga, plugga plugga



Mmm, perfekt väder iallafall

Bilder




IwantPepsi

Hur orkar man gå kvar i skolan när man vet att man har världens sötaste valp hemma?
Han vaknar varje morgon kl 6 och tjuter precis som en liten unge som ska ha mat. Då är det bara att gå upp och ge honom mat, men han slutar inte tjuta för det. Mellan kl 6 och 10 låg han och slicka och krafsa på mitt hår, så jag kände mig lagom fräsch imorse när jag skulle till skolan. Kiss (eftersom han trampar i sin egen urin hela tiden) + saliv hela håret, och inte nog med det så hade jag skitit hår innan jag la mig. Frääääsch jag är idag!

Idag har ja vart duktig, inte skolkat ett skit. Till o med jobbat över rasten och gjort klart ett grupparbete!:)

Suddig bild, och ja ser allmänt skabbig ut idag, men jag var bara tvungen imorse.
Om 2 veckor kommer den ju vara dubbelt så stor :D







Dom delade ut massa Burn idag på torget. Tänk om det hade varit Monster istället. Himmelriket

Trala








Titas, Pepsi, Diesel eller Nemo, (som i Hitta Nemo) :) ?

Har varit en jättebra dag även fast jag har åkt bil hela dagen nästan. Men har ändå haft så sjukt roligt hela tiden. Hade ju laddat upp med massa Pepsi och Monster dricka för att överleva.
Ätit på "fin restaurang" och fått världens sötaste hund :)
Jag tror jag döpt honom till Titas, så gulligt namn.
 Precis som min söta kusin kallades på den gamla goda tiden:D










Im so happy

Haha märkte aldrig inlägget före förrän hon berättade det. lol:P
Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för tillfället, men jag tror jag är MEGA glad ändå! :)
Jag tror jag har världens bästa föräldrar just nu. Eftersom det tyvärr är så krångligt att vara fodervärd hit och dit, även om jag inte trodde det ifrån första början, ja menar.. vem trodde att en uppfödare skulle ta tillbaka sin hund för att hon saknade den, för det är inte så att det var något fel på henne Absolut inte!
Hursomhelst, imorgon ska jag åka ändaaa till Falköping och köpa en chihuahua. Det är en svart 8veckor gammal chihuahua-hane. Jag fattar att det låter helt sjukt att ena dagen har jag en hund, nästa dag har jag en ny på g. Men vad kan jag göra? Det är hennes hund och hon vill ha henne själv.

Nu får jag fucking ÄGANDE RÄTT och ingen kan komma och sno honom!! Ska visa massa bilder på honom när jag har honom imorn.

JAG ÄR SÅ GLAD! :) har precis kommit hem ifrån pappa och Gränby och nu vankas det grill-partay hemma hos Johanna.

Hmm... vad ska jag döpa honom till?




Uppdrag Rädda Maggie!

Kan hända Maria är lite ledsen nu tror jag.. kanske.. möjligtvis iallafall.
Vi (ni) får vara snälla mot henne!

Apkärringen tog vår lilla anorektiska vän Skorpan. Inget illa menat Skorpan. Alla skulle få anorexia av att bo på ett ställe där lukten av frän gammal äggmök ständigt envisas med att fräta upp i näsborrarna på en.
Vem får plötsligt lust på en stor smaskig Big Mac när man sitter på utedass liksom!? Nej nej, all förståelse.

Jag har ett viktigt uppdrag! Jag ska rädda det lilla pyret från TampongKvinnan. Och kosta vad det kosta vill.. min värdighet, min stolthet, mitt blanka brottsregister.. eller så till och med mitt löshår.

För nu jävlar kommer jag.. gör dig redo att slåss ApKvinna!




Damn

Blää vet inte hur jag ska beskriva mitt humör för tillfället. Sur, ledsen eller besviken?
De hela började med att vi bara skulle till Ica Maxi och handla ingridienser till en tårta. Skulle aldrig ha åkt dit överhuvudtaget. Mörten stannade ute för hon skulle röka, och höll i Maggie samtidigt. Medans vi var inne på affärn hade iallafall Maggies uppfödare träffat på dom där utanför, och de va uppenbart att hon saknade henne och ville ha tillbaka henne. Pallar inte dra upp hela historien vad som hände, hon hade iallafall väldigt dåliga bortförklaringar och nu får jag inte tillbaka henne uppenbarligen. Psykiskt störd tant det där. De har hänt så sjukt mycket idag känns de som:D Känns som de va minst 4 dagar sen jag steg upp i morse.
Nu väntar jag på att Bella&tyra show ska komma in. Missade de kl 9 :/

ADJÖÖÖÖÖÖ



Min fina Skorpa. Jag svär att hon hade det mycket bättre hos mig än hos den där tanten.
Hon bodde i ett hus lika stort som min gamla lekstuga med 8 hundar, och de luktade seriöst gammal använd tampong i hennes hus. usch och själv hade hon säkert inte duschat på minst 3 månader.

God morgon, god eftermiddag

Det är så synd om mig :( Jag har så ont i huvet, näsan full av ja, ni vet vad, och jätteont i halsen. Det finns inget värre än att sova när man är förkyld och svinkallt har det varit i mitt rum också bara för jag glömde fönstret öppet.
Vaknade kl 10 och gjorde mig klar för att åka till Enköping & Here I am.
Jag orkar inte vara sjuk!

Igår fyllde min kära Johanna 18år. Grattis söta du!<3 och idag fyller pappa 43 (Oooo snart 50) så jag och syrran har bakat världens finaste (fulaste) tårta XD


(obs bild från google)

Vill ha!!







ÅH Damn va snygga jeans! Vill haa!! Driver inte.... :D Kan nån köpa dom här till mig, morsan? farsan?

Gudomlig



Balsam för själen!!

Sött


Måste ha måste ha!

Nytt i min tomma garderob






Svar på tal :D

Det där med fotot var sjukt. Har hänt Lanja oxå. Men hon tycker väl du är fin
Sen det där om att alla känner olika.
Tror faktiskt tvärt om. Man tror att man är så ensam om sina känslor men vi är rätt lika alla människor. Vi reagerar ganska lika på olika händelser och upplevelser.
Inser det mer och mer ju äldre jag blir, och nu håller jag på att bli riiiiktigt gammal ska du veta.
Kraaaam

tror du att det är så ? :) Du har säkert rätt! De brukar ju va så :D gammal och vis! (nej du är inte gammal, bara äldre :D )

Uttråkad

Ibland så är saker så svåra att sätta ord på, varför? För man vet knappt vad det är för känslor man känner i kroppen. Vad heter det där man känner, känna alla andra som känner "det" samma sak som mig? Man har verkligen ingen aning. Därför använder jag inte uttrycket "Jag förstår" För även fast någon annan människa har ångest, och jag vet exakt hur det känns för mig, så vet jag inte hur det känns för den. Jag fattar om någon säger ångest, men jag förstår inte vad den känner. Ganska sant va?
Ibland kan jag tycka att jag är lite för öppen i bloggen, för i verkligheten är jag motsatsen. Men jag menar.. vem kommer ihåg vad jag skrev i min blogg om 100år?

Till något helt annat.. Jag blev tipsad om den här länken på facebook.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000039706370#!/photo.php?pid=1819&id=100001105863066

Tyckte bara att det var lite komiskt. Eftersom "Anna Stenberg" som hon nu heter antagligen har tagit min bild ifrån facebook så har hon säkert hittat min blogg därifrån också, vem vet.
Tänkte bara säga till dig att jag bryr mig faktiskt inte om du tatt min bild, lite pinsamt för dig kanske bara! En annan tjej hade nog blivit skitsur och skrivit massa skit, men jag tar det faktiskt som en komplimang LOL !


Tips

Det har gått en jättebra serie på 1an. Den heter Livet på Laerkevej. Idag är sista avsnittet men det går ju alltid titta på avsnitten senare om man har tråkigt någongång :D

Såhär står det om serien.

Snygg, dansk dramakomedi när den är som bäst. Det blir tio lätt surrealistiska avsnitt, fyllda med både skruvad humor och djupaste allvar. I centrum står åtta personers kärlek, intriger, drömmar och hemligheter - och alla är de grannar på Laerkevej, ett av de vanligaste gatunamnen i Danmark.


Borde plugga

Det har varit dålig uppdatering de senaste dagarna. Uppdaterar man mindre förlorar man också massa läsare har jag märkt. Men sånt bryr jag mig inte om. Jag bloggar när jag har något att skriva, jag bloggar för jag tycker det är roligt ibland. Vissa mänskor är helt galna och måste uppdatera hela tiden, annars känner dom sig dåliga.

I skriva stund borde jag sitta och plugga matte. De vore verkligen nödvändigt, men jag orkar verkligen inte. Det får gå som det går på onsdag när det är nationella.

För övrigt var Avatar den tråååkigaste filmen jag sett på länge. Jag har haft jätte höga förväntningar på den, på slutet satt jag bara och spolade fram hela tiden för att den skulle ta slut.



MEGA BILD. På den här bilden ser det verkligen ut som jag har vattenskalle, kanske den fula mössans fel?
Man kan alltid hoppas.


Uppsala

Uppsala är väldigt fint egentligen...







Inge IDOL imorgon, & inge Enköping... hmm

Rubrik



De stolparna där, de skapar vinden, de blåser bort snömoln, regnmål och och åskmoln. Utan dem skulle det vart snöfri vinter och regnmoln. Hela tiden.

fyy vad jag är less idag alltså! Nu vill jag ha lördag och IDOL

Sötnöt

Hihi titta vilken söt liten unge!


hahah min dåliga humor






They dont really care about us



Jag ser rätt läskig ut på den här bilden. Solarium nästa..?

Idag var det nationella i engelska. Trodde jag skulle somna på slutet. Det gick verkligen inge bra, kunde inte koncentrera mig så på slutet orkade jag inte lyssna så noga. Blir nog inge bra betyg där inte!
Just nu sitter jag och väntar på att Johanna ska anlända to my place.. ska fixa hennes hår, eller försöka rättare sagt.

Jag köpte "nått" på Gina som liknar jaa, jag vet inte vad man kallar det.. Jag TROR att det är såhär dom ska användas. Rätta mig om jag har helt fel :D påminner mig om hur jag såg ut förr i tiden



Syrran tar studenten om 5 veckor tror jag eller nått sånt :) Och jag har letat efter en fin klänning hur länge som helst nu, men passar verkligen inte i en enda. Livet är hårt...
Blev den här vanliga vita tillslut, och nej den är inte lika kort som den ser ut att vara






Bajs ont i magen

Jag har verkligen tröttnat på att blogga märker jag. Från början tycker man att det är rätt roligt sen tröttnar man mer och mer, ja menar.. så roligt är ju inte mitt liv precis att jag har nått nytt att berätta varje dag.
Valborg var iallafall rätt lyckat tycker jag. Man ska aldrig ha för höga förväntningar på något, då blir man bara besviken. Things I have learned in my life. Vädret var rätt lyckat och Dagen var bättre än kvällen om man säger så + att jag valde helt fel skor. Har träningsvärk för resten av veckan nu :) Nog om det.. 

För tillfället har jag jätte tråkigt, sitter och redigerar i Picasa och har skitont i magen. Tryckt i mig allt för mycket onödigt skit idag. De blir så ibland trala lala la :/ Ska värma upp min "varma katten". Blir bättre så.

Måste bara upplysa er om att min Skorpa är världens(!) mysigaste hund verkligen. Visst.. hon kan vara rätt jobbig ibland, orolig och skälla morra och helfaderillan. Men när hon väl är lugn är hon såååå mysig :)

Älskar den här bilden!


satt och bläddra igenom kameran och hitta den här. Min dåliga humor :D


"åhh har vi köpt saltgurka"


Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0