Åhhh ÄLSKAR den här låten




Världens fulaste unge?

Jag har kommit fram till att jag måste ha vart den sötaste? ungen ni någonsin skådat

Bara titta på det här och avgör


Kommentar

Anonym om Vad nu?:
Jag hade så gärna velat prata med mig själv nu när jag var i din ålder!!! Bara säga att allt löser sig!! Mycket skit ska rinna under broarna men det har gjort mig stark o lycklig!!! Jag famlade i långt ner i limburken... Men kolla så bra det blev=)I bland är det bra i alla fall...;) Det är nyttigt att grubbla det är så man till slut hittar en väg. Förresten ska du inte ha dåligt samvete om du ligger i sängen o slöar, passa på för när du får barn kommer den tiden aldrig igen!!! Jag skulle absolut ha legat mer i sängen!!!!!!!!!!!! NJUT!!!!
Stor kram från din gammla kusin!!!!!

Jag blev så glad när jag logga in och såg det där idag. Kan det möjligtvis vara min kusin som lyckats få världens sötaste barn (utan överdrift) - ja såklart!  Jag hoppas verkligen att det är som du säger, och egentligen så tror jag nog det innerst inne också. Stor kram på dig med! :) (L)

Rökning

Nästan var femte vuxen person röker dagligen här i Sverige. Det är fullkomligt sjukt! Jag har alltid och kommer alltid ha emot rökning. Finner inget positivt med det hela utan bara negativa grejer. Jag förstår att det låter skittöntigt för de som känner mig. Jag brukar smaka ibland, men de är verkligen 1 gång i halvåret utan överdrift.
Jag tycker att rökning är äckligt och jag är så glad över att jag aldrig kommit in i den där "skiten", alltså börjat röka.
Vill inte att det ska verka som om jag sitter och skriver en text om hur dåliga jag tycker att folk som röker är, absolut inte. Alla har sitt val och alla bestämmer själva, men jag är emot rökning och det här är min åsikt kring det. Så ni som röker får inte ta illa upp. Vi alla vet att rökning inte är bra, men jag vet om att det är otroligt svårt att sluta när man väl blivit beroende.
Tycker det är så synd när unga tjejer/killar dras in i "skiten" och förstör sig själva och sin kropp. Även framtiden förstörs eftersom varje cigarett förkortar livet med ungefär 10 minuter. Livet är kort, varför slösa bort dom minutrarna på skit?
 
Försök att sluta innan det är försent





27 April

Åhh jag blir seriöst GALEN på folk som inte vet vad VETT&ETIKETT är!!!! Jag kräks på såna.
jaja.. blev ingen skola för mig idag, somnade aldrig inatt. Vet att jag borde gå till skolan ändå men jag funkar verkligen inte som människa om jag inte sovit minst 3 timmar. Ingen ide att gå till skolan ens. Hoppas jag inte missade nått viktigt bara.
Igår kom nattligt besök aka Constantine (jag vet att du läser min blogg, försök inte sticka under stolen med de, och jag vet att du tuperar håret ibland ;) ) Nej, jag driver, ta inte illa upp nu!

Nu har jag precis ätit frukost bestående av gröt och mackor+pepsi. Lite sent för frukost men jag är van att aldrig äta lunch, har typ aldrig gjort det i hela mitt liv. Skulle kännas konstigt om jag började laga lunch till mig själv nu.

Snart kommer Kråkan (haha) Blir en välförtjänt cigg ute i solen. Nejje såklart inte. inge cigg för mig!

Vad ska man göra på valborg? Tänk om de blir spöregn då? Kan jag gå och sova istället då utan att få dåligt samvete? - nej tror inte det va








Vad nu?



Det känns som om jag gått vilse i något konstigt, skrämmande skogsområde, där det bara finns två utvägar. Först testar jag att gå efter den första stigen.
Jag ökar mitt tempo och springer snabbare men plötsligt ändras atmosfären, fylls av ångest och blir allt mörkare.
Självkänslan ligger som en förstörd glasfigur på marken, utan att jag förstått det har jag stampat på den om och om, strött smularna som små frön runtomkring mig.

Sakta men säkert går det upp för mig att den här vägen inte leder till lyckan, jag backar tillbaka och börjar istället springa efter den andra stigen.

Plötsligt är jag omringad av hopplöshet och tomhet, jag inser att den här vägen saknar drömmar, mål, förhoppningar och visioner. Tittar jag runt omkring, ser jag bara självkänslan som fortfarande ligger i tusen bitar på marken.

Jag orkar inte springa fram och tillbaka, då ingen utav vägarna leder mig dit jag vill komma.

Barbie is getting older


Aboo

Har varit hos bror hela dagen, för väggen skulle tapetseras. Blev riktigt fint till slut! Längtar till jag flyttar hemifrån, mest till att inreda och fixa allting helt själv, fast ändå inte. Orkar inte bli "stor".

När de va klart åkte vi till Mcdonalds och tjocka.

Jag hade så svårt att bestämma mig vad jag ville ha. Finns ju såååå mycket att välja mellan!!!?
Men bestämde mig för den här till slut! Vart rätt så mätt tillslut




Skorpan



Vidrig bild men jaja.. varför ska man vara så nojjig för?






Om hundar kan ha adhd.. så är jag rätt säker



Nu ska jag åka till bror CIAO


baa


You can't run. No you can't hide





Eriks nya låt är riktigt bra

Fredag

God morning

Visst är man näääästan alltid glad på fredagar? När måndag kommer längtar man alltid redan till fredag. Vi går och längtar bort våra liv :D
Jag är verkligen i behov av nya jeans. Känns som jag går i samma jeans varenda dag och jag trivs verkligen inte i bara leggings. Måste in till kära Uppsala idag och leta. Inte för att jag har några pengar att köpa jeans för nu men.. :( snart så.

Nu ska jag gå ut och hämta min monster som stått ute och blivit iskall yummy

Aloha

Jag har verkligen inte kunnat sova inatt. Sov ungefär 3 timmar och då har jag drömt massor under tiden, det är ett bevis på att man sover dåligt har jag hört nånstans. Jag drömde att Tindra (min syrras papillon) dog 2 gånger, i två helt olika historier som utspelade sig efter varann. Jag och min syrra grät i kapp och hon stog och krama mig vilket hon aldrig skulle göra i verkligheten :D Tänka sig alltså.

Gick iallafall upp kl 7. Orkade inte ligga kvar i sängen. Jag tog samma buss som syrran in till stan men jag hoppade av vid affären för jag var så grymt sugen på Pepsi..

De här blir nog en riktigt tråkig dag. Skulle egentligen träffa Cissi men det blev inte så, så jag får väl ägna resten av dagen till att skriva på min tråkiga praktikuppgift jag knappt börjat med :( Wish me luck


baka baka liten kaka... rulla rulla fram...

Fick ett recept av en jättegullig tjej och vem om inte jag ställer sig och bakar kl 11 på kvällen haha

Mitt resultat



Blev bara så få. Orkade inte göra fler om de skulle smaka skit

Längtar såååå till Maj!!! Då ska jag och Mikaela till Idol-audition i Stockholm. Jaa!? visste ni inte att jag faktiskt är grym på att sjunga tahaha


Fisk och potatismos

Kom hem för ett tag sen och shit va glad Maggie blev. Helt sjukt hur fort en hund ställer om sig. Igår när jag träffa henne för första gången morra hon åt mig och satte sig bakom sin mattes rygg och nu går hon som en svans efter hela tiden. De är faktiskt rätt mysigt :D
Träffade Julia, Elin och Marika? tror jag hon hette. De va trevlans:) Nu har jag precis ätit middag och bror & Maria är här. Alltid lika kul tycker jag.

Jag har lyckats få Maggie att äta riktig hundmat!! Det här ska nog ordna sig XD

Glöm inte avenyn ikväll

Go morgon

Inatt har Maggie sovit under täcket nästan hela natten. Ifrån början när hon la sig där tyckte jag det var jättejobbigt för jag trodde jag var tvungen att fixa massa lufthål hela tiden, hon kan ju inte andas där under annars. Till slut tröttna jag såklart och somna. Förstår inte hur hon har andats där under hela natten. Hon ska absolut ligga under täcker också. Inte ens huvet får vara framma. Direkt jag bara sätter mig i sängen kryper hon under och ligger där och bökar.
Ska ha henne på prov i 2 veckor nu så får vi se sen. Nu har hon precis tjockat i sig omelett och kladdkaka. Jag vet att det låter helt sjukt, att hon blir misskött för det vet ju vem som helst att en hund inte ska äta sånt. Men uppfödaren verkade inte speciellt seriös, när jag fråga om det så sa hon bara "en frisk hund svälter inte ihjäl" Så inte vet jag. Det får bli såhär i början nu iallafall.

Nu ska jag göra mig klar för att ta 2 bussen in till stan CIAO

Hmm,, var har hon gömt sig ? :/








Ser ni att det ser precis ut som en ful schäfer i miniformat hehe


Maggie

haha jag skrattar ihjäl mig så fulsöt chihuahuan var. Och de måste verkligen vara en blandning av nått annat, de sa uppfödaren också. Hon hade vart och kollat upp och sånt. Den är större än en vanlig chihuahua och ser ut som en dvärg pinscher hah. Hon ser ut som en liten Doris!!

Hon är så smal. Alla ben sticker ut och man känner ryggraden. Men hon älskar korv, blodpudding och hör&häpna pannkakor.




Mina älskade blogglistor

Dagens vill ha: En hund, ett sommarjobb och en resa
Dagens kläder: Svarta jeans, linne, luvtröja, jeansjacka, svarta kängor.
Dagens smink: foundation, puder, kajal, mascara. Kanske borde minska ner lite va?
Dagens frisyr: som vanligt
Dagens händelse: En random gubbe på stan påpeka att jag inte skulle ha såna skor som jag hade för de var enligt honom ”endast för vuxna” haha
Dagens planer: Dagen är över, men de planerna som är kvar är väl att jag ska sova när ja gjort klart den här väldigt intressanta listan

Dagens saknad: hm
Dagens drog: Älskade koffein säger jag bara.
Dagens roligaste: När min pappa ringde och berätta att vi skulle kolla på en Chihuahua imorgon
Dagens köp: Pizza, en svart keps (sprang runt hela stan för att hitta en keps som passar mitt oversize huvud. Alla i min familj är big heads suck), solglasögon.

Dagens godis: Pastilles. Var ju extrapris och allt. Pefekt för en fattiglapp som jag
Dagens humör: Bättre än vanligt

Favoritcafé: Går typ aldrig på café. Men Kardemumma inne i biblioteket är skitmysigt.
Favorittidning: Frida & Solo
Favoritplagg i garderoben just nu: hm? Måste vara tråkig och säga alla mina linnen ifrån BikBok. Är ju beroende av dem
Längd: 154-155
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart och vit tror jag. Låter kul
I Sommar kommer jag att gå klädd i: Ingen direkt skillnad, lite mindre av allt bara

Men absolut inte i: midjehöga shorts
Mig själv med tre ord: Jag kunde inte svara på den själv. Så jag sa att min mamma skulle beskriva mig med 3 ord. Hon beskrev mig som omtänksam. Försynt, uppmärksam, ambitiös, försiktig, envis, målinriktad.  Blev visst lite mer än 3 ord.  Undra var hon fick ambitiös ifrån? :S hm måste ha missat mina betyg.
Jag tränar: Aldrig
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: väldigt trött men ändå hyper
Är det nåt du absolut inte äter: Jag är nästan allätare. Men nått jag aldrig gillat är potatismos. De sätter sig uppe i halsen.
Kläder just nu: mjukisbyxor såklart
Vad sa du senast: Mörten, stäng av musiken (skrek)
Fisk eller badkruka: badkruka
Spelar du nåt instrument: nej tyvärr inte
Morgon- eller nattmänniska: natt. Önskar jag vore morgonmänniska.
Sparare eller slösare: Beror på vad det är
Har du några homosexuella vänner: Vem vet
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det går säkert.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 kanske.
Vad ska barnet/barnen heta? Ricky (om man kan heta så), Ricco, Elisa, Lilja, Nadja. Finns så många fina. De får bli Ricky och Lilja. Haha patetiskt!
Bio eller promenad: Promenad får det faktiskt bli.
Är du kittlig: nja
Rädd för insekter? Mmm
Det här är jag bra på: lyssna tror jag.
Bästa bok? Har läst på tok för få för att uttala mig.
Chips, morötter eller godis? Morötter självklart! Nej men godis då
Pizza eller hamburgare? Pizza
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Hade jag tänkt
Stökigt eller välstädat? välstädat
Anser du att du är stark? Psykiskt eller fysiskt? Nej på båda
Använder du knark? Cola för att orka med dagen, Alvedon för att kunna sova. Skämt å sido
Kaffe, te eller inget? Inget
Har du en besatthet? Antar att de som läser min blogg vet de vid de här laget
Vem är din bästa vän? Datorn såklart mohahah


Stan

Precis kommit hem ifrån stan. Efter att jag hade stigit upp, ätit frukost och druckit lite coca cola i solen så sminkade jag mig och tog bussen in till stan. Var i behov av solglasögon och de hittade jag. Inte dom snyggaste men dom får duga :) Köpte lite annat småskit också men inget värt att nämna.

Såklart tjocka vi i oss pizza också Uääk.. Så nu har vi ätit för 3 personer var.






Inge banan i pizzan fick man ens :(

Åh får inte glömma berätta att jag är världens gladaste Ihhhhhhh :D
Imorn ska jag ta bussen till Enköping och titta på en chihuahua som kanske blir min!! Fan va kul!


Ut

Nu ska jag ut, för en sånhär dag kan man inte sitta inne.



Dagens fundering: Varför ser jag ut som kissies lillasyrra på den här bilden haha

Tips på smoothie

Jag gjorde världens godaste smoothie för ett tag sen. Ni lär testa ;)

Jag använde mig egentligen inte av några speciella mått utan blandade bara...

Jag tog ca 1,5 dl vaniljfil, och en stor skopa med vaniljglass. Blandade sen ut med hallon och lite kanel.

Kanske inte lika nyttiga som de flesta andra smoothies men men...

Resultat = hur gott som helst



Mumma


DIE BARBIE, DIE !!


hmm

Om du bara visste vad du väljer.. vad hände med alla vackra budskap


Never Let you go

Hm ok Nu vet jag iallafall lite vem Justin Bieber är. Den här låten är den bästa jag hitta av han, men texten var söt :)
Nått jag lagt märke till är att alla tjejer i hans musikvideor ser alltid mycket äldre ut än vad han är. Undra varför


10 tips till ett bättre självförtroende

1. Utmana dig själv, utsett dig för saker du vill göra men inte vågar.
2. Börja dagen med att berömma dig själv med dom sakerna du är stolt över.
3. Acceptera ditt utseende, alla är unika med sitt alldeles egna utseende.
Men om man mår super dåligt över något så tycker jag att man kan operera sig, så länge man har fyllt 18år.
Men tänk också på att man inte mår bättre för att man opererar sig, allt sitter i huvudet.
Det är vanligt att man tänker, om jag fixar detta så kommer jag att må bra och mitt liv kommer att bli helt annorlunda, tyvärr är det inte så.
4. Gör sociala saker, man utvecklas som person när man träffar nya människor.
5. Umgås inte med folk som trycker ner en och säger indirekta elaka saker.
6. Tänk stort om dig själv på ett o egotrippat sätt, tyck aldrig dåligt om dig själv.
7. Låtsas att du har ett bra självförtroende, fake it til you make it. :)
8. Gör det du gillar i livet och strunta i vad alla andra tycker.
9. Jämför dig inte med modellerna i media, det är mycket retusch och massa fusk.
Många modeller, artister mm tränar upp sig och går på stränga dieter innan en visning eller plåtning.
10. Tänk att lycka är inte ett snyggt utseende eller ett bra jobb. Lycka finner man när man hittar sig själv.

.
Tänk alltid att, En dag kommer du vara en av dem som levde för längesedan


(Kopierad text)
.

Dagens fundering

Varför pratar alla om Justin bieber nu? Vem är han och vad vill han?

...

Wihoo jag älskar min nya Gul&Blå jeansjacka. Nu är jag redo för sommaren Kom nu!




Utdrag från min hälsouppsats

Vad i min kost påverkar min hälsa negativt?

Ett stort beroende jag har är Coca Cola. Om jag inte har fått i mig något koffein en dag känner jag mig genast olustig. Jag blir verkligen jätte trött och näst intill deppig utan överdrift.

Ifrån början drack jag mest Cola för att jag verkligen fick en stor kick utav det. Jag blev både piggare och humöret blev mycket bättre. Men nu har jag tyvärr blivit beroende och klarar mig inte utan det. Jag dricker minst 7 liter Coca Cola i veckan, men oftast blir det mer. Egentligen tycker jag inte att det är speciellt gott, men jag känner en tillfredställelse som sagt när jag druckit det.

Coca Cola är inte bara dåligt för kroppen, den fräter även väldigt mycket på tänderna. Jag har fått många fler hål i tänderna sen jag började dricka det jämfört med vad jag hade förut.

Inte nog med att jag dricker Cola, så häller jag i mig litervis med saft i veckan. Detta är helt sjukt när jag tänker efter. Även det är mycket dåligt för kroppen eftersom de innehåller en massa aspartam och färgmedel. Jag har väldigt svårt att sluta med dessa vanor, men jag tror inte att jag behöver oroa mig, för när man blir äldre tröttnar man nog automatiskt på dessa drycker, så jag kommer nog märka en dag att jag plötsligt slutat dricka Coca Cola och saft.  

Vilken typ av motion passar mig bäst?

Jag har aldrig motionerat regelbundet. Jag har alltid varit den lata typen som mest försökte stå i skymundan på idrottslektionerna så att jag skulle slippa vara med på fotbollen t ex. Även fast jag vet att det är väldigt viktigt att motionera så orkade jag helt enkelt inte. Den mesta motionen jag fick i grundskolan var väl när jag gick ca 2 km hem ifrån skolan varje dag, och även det hade jag helst sluppit men hade helt enkelt inget val.

Mohahah


Soligt

Shit vad jag har längtat till sommaren alltså. Jag blir lika barnsligt glad varje morgon när jag vaknar och solen lyser in genom fönstret istället för att vakna till grådystert väder varje dag. De första jag gjorde när jag vakna var att gå ut och sätta mig i solen med pyjamas och ett stort glas pepsi, så värt :) Just nu sitter jag och försöker skriva ihop nån hälsouppsats som ska handla om min egen hälsa. Det går väl sådär. Har snart skrivit hälften av vad man måste skriva iallafall. Den ska vara väldigt ärlig så nu hoppas jag verkligen inte att min idrottslärare tappar bort min uppsats haha.

Igår fick jag föressten höra ifrån kära Esther igen :D Och ett halsband fick jag med. Jag gillar det litegrann faktiskt. Jag tänkte faktiskt inte på att det faktiskt är ett E som antagligen står för Esther. Hon skrev också att hon blev jätteglad för silverörhängena jag skickade till henne.  
Dom är verkligen annorlunda jämfört med folk här.
" Me and my family are very happy that we know a Maria in Sweden, we hope that you one day wants to visit us. Tell all your family that me and my family love you"
alltså hallå:S Det var lite gulligt men jag kunde inte låta bli att gapskratta när jag läste det.


Uppcon






Som sagt, Uppcon var verkligen värsta maskerad alltså.. Jag hade faktiskt förväntat mig något annat egentligen, mer lolita och gyaru. Det var mest bara manga :/ aja.. jag kan ju inte så mycket om sånt där. Inne i kvarnen satt dom längs väggarna överallt och hade picknick :D Såg nästan lite för roligt ut.


Köpte en porslinsdocka idag. Jaa, jag älskar porslinsdockor lol
Den är så söt, men ändå så ful













Media markt



Mohaha.. bloggar ifrån Media markt. Tänk vilken datanörd jag är alltså.
Jag letar systemkamera :) Jaa jag ser kaos ut idag så visar ej mitt ansikte.
Har varít på uppcon idag. Köpte inte mycket där.. men snacka om maskerad alltså :S

Powerking

Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde imorse. Nu har jag vart på hemköp och köpt tidning som jag ska bläddra i och en powerking. Så gott! Snart kommer besök oxå.

Såhär gick jag klädd för 2 dagar sen. Vart försvann de underbara vädret!?? grr


blää

Jag mår illa... tänk om ja har magsjuka :(

Natt tankar

Varför är livet så orättvist? Varför råkar vissa ut för saker dom verkligen inte förtjänar överhuvudtaget? Var det ödet som förde dem dit? var det menat att det skulle bli så, att just de skulle hända dem? små som stora saker... och nej det här är inte något inlägg som skriker efter uppmärksamhet. Jag tänker absolut inte på mig själv.
Jag känner inte för att skriva ut exakt här i bloggen vad exakt jag tänker på.
Vissa människor går igenom sorg, efter sorg. Dom råkar helt enkelt ut för allting dåligt här i livet medans andra knappt vet vad sorg är, och jag förstår inte varför. Vad är det som säger att vissa människor måste lida mer än andra. Jag förstår inte!

Jag är verkligen tacksam för allt jag egentligen har. Jag är frisk, jag har en underbar familj, tak över huvudet, en säng att sova i varje natt, mat på bordet. Varför strävar vi människor alltid efter något bättre hela tiden? Jag vet att det är så men ändå är det ju så svårt att påminna sig själv om det hela tiden. Jag har verkligen svårt att leva för stunden/dagen som många andra.

Jag hoppas allting ordnar sig till slut. För hoppet är ju det sista som lämnar människan ellerhur? Nu ska jag sova innan jag sätter allt för mycket griller i huvet på mig själv.

Kände bara för att uppmärksamma min lillasyster Susanna. Hon har faktiskt funnits för mig så många gånger när jag behövt det. Du är bäst! Hoppas du inte tycker jag skämmer ut dig nu :)


LA

Hit vill jag verkligen flytta när jag blir 18 tänkte jag säga. hmm good luck :) Synd att det är svindyrt att bo där och man måste ha något sorts visum tror jag? Min dröm är iallafall att jag vore bättre på engelska. Då skulle jag lätt åka dit när jag blir 18 och testa jobba som au pair. Förstå vad kul!





Jag lever i en drömvärld lalalala

7 april

Jag testade locka håret.. jag förstår inte i min vildaste fantasi hur man får till dom där snygga lockarna.


Konditor nästa? Tror inte det va :D

Jag har inte skrivit lika mycket som jag brukar om mitt ointressanta liv och då har jag fått en del klagomål - mohahah tänka sig alltså. Som jag sa när jag har tråkigt bakar jag Lmao. Jag måste verkligen haft tråkigt den senaste tiden som ni ser.

Brownies? eller något liknande. Dom vart dock inte så goda faktiskt. Men helt ok.


Cheesecake med daim. Gudomlig enligt mig själv. Jaa, ibland får man skryta :D

 
Och just nu håller jag på att baka bullar... min mammas recept. Jag säger inte att min mamma är värsta kock eller dylikt, men det hon kan, det kan hon banne mig :) Ok, dom blev inte så snygga men whatever


Imorgon ska jag ta en tripp till stan. Varför är mitt konto så tomt :O? Åhhhhh


Its a sunny day trala la la la


USCH!!


ÄNTLIGEN





Lyckligt lottade

If you could fit the entire population of the world into a village consisting of 100 people,
Maintaining the proportions of all the people living on Earth, that village would consist of

57 Asians
21 Europeans
14 Americans (North, Central, and South).
8 Africans


There would be:

52 Women and 48 men
30 Caucasians and 70 non-Caucasians
30 Christians and 70 non Christians
89 Heterosexuals and
11 Homosexuals


6 People would possess 59% of the wealth and they
would all come from the USA
80 would live in poverty
70 would be illiterate
50 would suffer from hunger and malnutrition
1 would be dying
1 would be being born
1 would own a computer
1 would have a university degree


If we looked at the world in this way,
The need for acceptance and understanding would be obvious.


If you woke up this morning in good health, you have
more luck than one million people, who wont live through the week.


If you never experienced the horror of war, the solitude of prison, the pain of torture,
were not close to death from starvation, then you are better off than 500 million people.


If you can go to your place of worship without fear that someone will assault or kill you, then you
are lukier than 3 billion people.

If you have a full fridge, clothes on your back, a roof over your head and a place to sleep,
you are wealthier than 75% of the worlds population.

Shoppat

Dagen har varit väldigt mysig tycker jag. Har varit i Västerås och strosat runt, ätit baguette i solen mohaha, kan man tro att jag är 16? Jag låter som en 60åring minst. Lite mer liv där än här i Enköping.
Har inhandlat ett par shorts till i sommar, underkläder, lite smink och armband, Thanx daddy:)
Jag kan tycka att det är lite mysigt med mindre städer, som tex Enköping ibland. Det är lite som att åka på Rehab, haha man kan nog inte säga så i det sammanhanget? men skitsamma. Vad jag ville få sagt är att jag aldrig skulle kunna bo här. Egentligen bor ju jag på ett mindre ställe. Björklinge liksom, vilken liten håla. Men man är ju ändå i Uppsala varje dag. Så det är skillnaden. 
När jag blir "stor" tror jag att jag vill bo i en storstad, men ändå inte i Centrum. Nej nu ska jag fortsätta pimpla cola

      

Mister Sister






Katching



Im leaving...

Usch och blä

Alltså måste bara säga... shiiit va många påskkärringar som har plingat på idag. De brukar aldrig komma några påskkärringar till oss, men i år har dom vart hur många som helst som kommit och "tiggt" godis. JA! jag avskyr påskkärringar, bus eller godis monster och allt vad dom heter.
Inte ens ett glad påsk kort får man nuförtiden heller. Dom bara knackar på och när man öppnar piper dom fram glad påsk och står och väntar tills du ger dom något ätbart.
- "nej godiset är tyvärr slut"
-
"men har du ingen kaka då"

JÄVLA UNGAR SÄGER JAG BARA! GÅ & KÖP ERT EGET GODIS

Mörten försökte sig på att bjuda dom på cigg istället för godis, men dom skakade tyvärr på huvet. Hon skämta ofc :)




Glad påsk eller nånting...

Jag sitter för tillfället och pimplar lite cola från igår. Jag tror att jag minsann "råkade" fixa min egen lilla lediga dag från praktiken idag. Jag trodde att eftersom det var röd dag så hade vi ingen skola, men tydligen så var det så.. aja vad spelar det för roll om 100år.

Igår kom min kära moder hem med detta. Jag vet inte vad hennes syfte va :P Om det är meningen att det ska räcka till nästa påsk eller försöka göra mig gladare i dessa tråkiga tider:D Jag gissar på det sistnämnda.

 


GODAST                                                 ÄCKLIGAST
  

Imorn blir det att åka till Enköping, the dead city på självaste långfredag


INSOMNIAC


Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0