Söndag

Har precis kommit hem från DinX. Gick och köpte.. gissa vad.. COLA :P Rätt!
Jag hade iochförsig kvar cola från igår men Mörten hade slut så vi traskade dit så jag slapp bjuda på min egen.
Nu sitter vi här ensamma hemma  Resten är och spelar bowling i Enköping.


Nu måste jag leta kläder till imorgon, danskursen börjar ju och jag har inte en aning om vad jag ska "dansa" i.
Hihi kan ni tänka er jag dansa!?




Hiss & Diss



1. Först så hissar jag Markus & Maria för julklappen alla fjortisar önskar sig - tokio hotel bilj. Jag är dock ingen fjortis, men kanske ser ut som en så det passar väl mig perfekt att hoppa upp & ner bland självmordbenägna småbrudar med sönderskurna armar som skriker Scream into the night for you.. dont make it true, Dont jump för full hals.. och riskerar att ge dig en pipande tinitus för resten av livet.

Det ska iallafall bli jättekul


2. Att jag ska få eget rum nu och slipper dela med Mörten & pissmaskinen "Hindra". Nu kan man kanske förhoppningsvis får ha lite ordning på rummet. För nu är det riktigt illa, vänta nu.. vad har jag för färg på mitt golv just nu? Jag ska sätta hänglås på dörren!


3. Coca cola. Tro det eller ej men jag klarar mig verkligen inte utan cola. Plus att det är perfekt att ha när man ska plugga. Man blir så effektiv, tro mig.




1. Jag dissar människor som inte tror på något annat än det som har en naturlig förklaring, Sådanna som inte har något öppet sinne för övernaturlighet alls. Dom som endast tror på vad som går att bevisa. Självklart får man tro på vad man vill, men jag tycker bara dom är så tråkiga. Hur kan man inte tro på spöken/andar till exempel!? "Man föds och man dör, och det är inget mer med det" Nej usch va tråkiga dom är. Man vill bara ju slå dom i huvudet
Jag menar inte att man måste tro på en religion. Men jag tycker absolut att man ska ha ett öppet sinne för övernaturlighet. Och inte vara en tråkig gammal "klok" proffessor med stora bågar som sitter bakom sitt skrivbord med papper och siffror och tror att han på det viset kan ta reda på såvida saker & ting är sanning eller inte


2. Vintern!! Kallt och snö det är så otroligt jobbigt. Direkt man går ut så snöar det rakt i ansiktet och håret som man plattat och lagt ner hur mycket energi på som helst är förstört redan när man kommit fram till bussen på morgonen. Nej usch GE OSS SOMMAR & VÅR NU!


3. Mitt nya schema. Från att ha haft jättekorta dagar och knappt några lektioner alls till att börja halv 9 och sluta 5 varenda dag. Jag har ingen fritid!!


Lördag

Jag flyttar ju som sagt om 2 veckor, så ska åka in till Uppsala nu och inhandla tapeter och dyl. Från början ville jag ha rosa, sen vitt, sen brunt, jag ändrar mig hela tiden. Men det lutar åt en brun fondvägg, låter bra? 
Åhh  Jag vill köpa massa nya möbler och sånt också. Bara gå in i en möbelaffär och plocka på sig vad man vill ha, fatta vad roligt

De här rummet blir man sjukt inspirerad av. Så mysigt!!
 

Smell you later.. (

Stockholm

Åkte till stockholm idag..

Mörten sa "ibland känns det som om hela omgivningen hatar mig. Bara man går utanför dörren så vipps råkar men göra ett misstag som man ska man betala för" haha jag känner likadannt.

Vi tog tåget till Stockholm och satte oss i första klass. När konduktören kom in och bad om biljetterna sa hon åt oss att byta vagn. Vi hade ju inte så fina biljetter att vi fick sitta där heller. Vi sa att vi skulle flytta på oss och började packa ihop lite smått medans vi väntade på att hon skulle dra, sedan satte vi oss ner bekvämt igen

Vi hade det riktigt fint. Ensamma i den fina vagnen (det är väl där vi hör hemma daahhh) medans dom andra trängdes i andra vagnen.

När vi närmade oss Stockholm i slutet av resan kommer en flintig medelålders gubbe i klimakteriet in. Mörten ligger ner i sätet med fötterna på bordet. Som en nonchalant fjortis.
Han säger att han vill se våra biljetter sen säger han "ni får inte sitta här. Är det svårt att förstå eller? Hon sa ju åt er att flytta, men nu har ni ändå suttit här hela resan. Det är bara att ni betalar. Det blir 70kr mer per person"
Han var riktigt förbannad och otrevlig för en sån löjlig sak (undra om hans fru luktar illa)
Mörten bara satt och skratta och jag frågade han varför han var så kaxig.
Han svarade "jag är inte kaxig, jag är bara JÄVLIGT sur"
Vi slapp iallafall betala efter att vi försäkrat han om att vi absolut inte har några pengar allsssss.
Men när vi skulle ställa oss upp och byta vagn ramlade en 1krona ut ur Mörtens jackficka.
"Ni har ju visst pengar" sa han surt.
"MEN TA DEN DÅ" svarade Mörten. (shit, generöst)

haha när vi satt oss i andra vagnen står han ändå kvar bredvid oss och skäller. "gör aldrig om det där. Hör du vad jag säger... HÖR DU VAD JAG SÄGER" Och folk tittade  Han var VERKLIGEN överdrivet arg. Helt sjukt.

Så töntigt alltihop.. men det gjorde min dag !! SURGUBBE =)



Hade iallafall en rolig dag i Stockholm. Åt pizza buffe och träffa några roliga killar vi hängde med ett tag:D
Dom var från USA och bröt roligt. Dom lät som Kevin Borg allihop.


Här är allt jag köpt.

Den ombloggade kenza-tröjan 299:- på Bikbok



2 bhar 149:- st från H&M


Tröja 99:- från H&M  billigt och bra


Tshirt 299:- från Jack&Jones (haha Mörten visa brösten för expediten) & tshirt 149:- från Cubus 


Jeans 899:- från Topshop


Skor 299:- från Stadium


2 par örhängen från Glitter.


Inge bra att köpa smink från hm vet :D



Lite småskit. Älskar armbandet!






Hello kitty linne

Mitt nya linne i strl 80 haha jag dör. Det passar Perfekt !


Torsdag

Försov mig såklart i morse, så ingen skola för mig. Jävla sömnproblem!

HAHAHAHAAAAAAA tänkte bara visa ett mail jag fick från nån random i Afrika. Tyckte de va så jävla kul, jag kanske bara har kass humor inte vet jag.


DEAR MARIA, 
 
I AM HIGHLY DELIGHTED IN WRITTING TO YOU.HOW IS YOUR CONDITIOND OF HEALTH? I BELIVE BY THE GRACE OF GOD ALL IS WELL WITH YOU. THE MAIN MOTIVE OF WRITTING YOU IS TO TAKE YOU AS MY BEST FRIEND SO THAT BOTH CAN SHARE GIFTS AND PICTURE. I'M OFF TO MAKE INTRODUCTION FOR YOU TO KNOW ME WELL. RAYMOND ARKO IS MY NAME BUT PEOPLE USE TO CALL ME NASTRO RAY. I'M A BUSINESS STUDENT. I'M A GHANIAN BOY OF 19YEARS OLD. ACCOUNTANCY IS MY COURSE. MORE INTRODUCTION WILL BE DONE AFTER YOUR REPLY. I'M LOVELY AND CARENESS TO ALL STAFF. I HOPE BY THE GRACE OF GOD YOU ARE NOT GOING TO REJECT ME. MAY THE LORD BLESSED YOU AND YOUR FAMILY. AMEN.
 
MARIA CONTACT ME NOW NO 0247676256.
 
REPLY SOON.



Snöstorm

Hejhopp bloggen. Nu har jag vaknat till liv (litegrann iallafall). Sov inge bra inatt så efter jag hade ätit frukost gick jag och la mig i sängen igen & somnade såklart. Men de va skönt  Fick skjuts in till stan av my mama för hon skulle följa mig till banken och legitimera mig, måste verkligen fixa ett leg nu!!

Nu fick ja reda på att läraren i dom nya kurserna inte tog frånvaron idag heller och det är perfekt! Jag är verkligen så sjukt stressad, det är så mycket i skolan just nu usch

Efter skolan ska jag åka till bror och vänta där till 8, för att sedan göra hemlig sak LOL.
Lite pinsam , bara därför.  


Nu ska jag faktiskt jobba när jag ändå tagit mig till skolan ...

H&M

Tänkte tipsa er om en skit kul grej på h&m:s hemsida.

FASHION STUDIO !!!

Du kan alltså välja ut kläder/ accesoarer från deras

hemsida, & styla dina egna outfits.

 

 

här har ni mina models, som jag stylat



Så sjukt trött..

Sitter på Ekebyskolans data, den är sjukt seg måste ja säga men de funkar. Har 3 timmars hål och inget att göra så då drog jag hit till syrran & Lanja. Dom ska pluggpluggplugga, och det ska jag också göra faktiskt.  Wish me luck !!

 


Shoppat från U.S.

Har klickat hem lite saker igen. Jag kommer verkligen vara pank snart Men gillar iallafall sakerna



Vet att dom ser fula ut, men jag diggar dom


Och sist men inte minst den här kepsen


Orkade inte beskära bilden, fattar inte varför de där står på sidan hmm..
Hoppas grejerna kommer fort. Hatar att vänta på saker.

Söndag

Idag vakna jag iallafall ganska lagom, steg upp runt 11. Känner mig sjukt skabb, glömde nämligen att tvätta av mig sminket igår (eller orkade inte rättare sagt) så har sovit med det hela natten.   Inge bra för hyn  Nu sitter jag och dricker världens godaste saft, iskall!

Ska få skjuts hem till bjk ungefär klockan 4 idag. Ska tvinga farsan att åka till Elgiganten eller nått, jag ska titta på en kamera jag kanske ska köpaSå det blir nice! Nån dag den här veckan ska jag också åka till Stockholm och shoppa massa nya kläder, de behövs verkligen.

Nu kallar duschen



Lördag

Steg upp klockan 2 , helt sjukt Nu håller jag på att törsta ihjäl. Tur att jag har massa apelsindricka kvar från igår, även fast den har blivit ljummen.




Ikväll hoppas jag att bror kommer över.

Tårtor

   Älskar första bilden. Undra hur lång tid det tog att göra den

I enköping

Har precis kommit till farsan.. eller inte precis men ungefär för en timme sen. Har hunnit äta också (pasta och bacon).
Frågade om praoplats idag på Landings, ett skitmysigt cafe ungefär vid Forum Gallerian, skitmysig inredning och aa allt :)
Chefen va inte där så jag fick ett nummer men ska nog gå dit istället en annan dag. Sen gick jag och Susanna till 4.90 och köpte massa godis och skit.


Jag har köpt rejält med Cola





Morning morning

Oj ja sov ända till 12 idag  Men det var jag värd, jag tröstar mig med att jag säkert kommer jobba
massor när jag blir äldre.

Har precis sminkat mig, ska bara klä mig och packa lite saker sen bär det av till stan först för att fixa EN TILL praoplats, handla lite småskit på apoteket och kolla ut en jättefin skjorta jag nog ska köpa. Jag & syrran ska dela på priset eftersom båda vill ha den och vi har samma storlek så de är ju perfekt

Sen bär det av mot enköping för resten av helgen till Daaddilie. Vad jag ska hitta på där i 3 dagar vet bara gudarna.


Söndag

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu & jag har fortfarande inte somnat.








^^

Så många andra har fyllt i dessa frågor och vad kan passa bättre nu med lite snabba fakta för er som inte hängt med mig innan?

1. vad heter du? Maria
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hm den va svår, finns så sjukt många fina namn.

3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Magdalena tror jag ?
4. vilket stjärntecken är du? Våg
5. vilken årgång är du? 93:a
6. vart bor du? Björklinge
7. bott utomlands? Nej tyvärr
8. flyttat antal gånger? 1 gång, fast de kommer jag inte ihåg (va för liten) Flyttar om 4 veckor däremot, typ 100 m haha
9. vart skulle du vilja bo? Tokyo eller typ San Francisco. Men om jag ska välja nått i Sverige skulle jag nog vilja bo i Stockholm.
10. vilken skolklass? Cop1 Thoren business school
11. vad vill du bli när du blir äldre? Flygvärdinna, men inte mer än 2 år. Sen vet jag inte riktigt

UTSEENDE
1. hur lång är du? ca. 155
2. hur mycket väger du? höhö
3. hårfärg och frisyr? Lite brunt och blondt blandat. Uppklippt
4. ögonfärg? Grönbruna
5. mest nöjd med? Hm? Vet inte faktiskt helt ärligt. Inte rädd för att skryta hah
6. minst nöjd med? Svår den med 
7. skostorlek? 37
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? 3 hål i öronen för tillfället (ska ta fler), navel och tunga

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Vit everest
2. vad använder du just nu för skor? Vita nike, eller uggs
3. favoritfärg på kläder? Självklart vitt , gult ibland
4. favoritmaterial på kläder? Haha vet inte?
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Åh hur mycket som helst. Hittar nya grejer jag vill ha varje dag.

6. favoritaffärer? I uppsala är de nog New yorker, cubus och bikbok. I stockholm rekommenderar jag Topshop.

7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte alls mycket, de är olika

8. favoritmärke? Älskar abercrombie&fitch kläder

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Rätt stort, mitt nya kommer vara super litet
2. vilken färg på tapeterna? Vitt och rosa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Alla möjliga, ser rent ut sagt förjävligt ut just nu
4. favoritmöbel i rummet och varför? min säng
5. vad vill du ändra där inne? Äh inget, ska packa ihop om 3 veckor
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? nope
b) video/dvd? nope
c) dator? 2 st
d) stereo? ja
e) telefon? ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Rakt in i grannens sovrum. En surgubbe som sitter i datan rätt ofta har ja märkt (hm undra vad han gör)
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, klär mig
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Hunden ibland
10. favoritpryl i rummet? Fortfarande sängen

1. vad heter din morfar? Arthur
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Ingenting just nu tror jag?
b) skolväska just nu? – massa papper, mobil, plånbok, lite smink, nyckel mm
c) handväska eller liknande just nu? Läppglans, tuggummi, vitaminer ^^
3. vad är du beroende av? Cola och min plattång
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? labello
6. vad tror du på? Tomten
7. vad köpte du senast? Cola
8. har du nåt husdjur? Hund och katt.
9. vad bor du i? I ett radhus tror jag det kallas

GREJER
plånbok: svart
tandborste: mintgrön
smycken: playboy halsband, annat halsband, 3 svarta armband, en silvering
solglasögon: Har inga för tillfället
underkläder: svarta
nagellack: rött


Klickat hem



Väldigt mycket fattigare nu :/ men en större garderob

Resultatet





Dom vart faktiskt bra tycker jag :D inte alls brända

Snickerskakor

Har precis bakat snickerskakor. Jag tycker inte att dom är så jättegoda. Gillar nougatrutor mer fast syrran ville göra snickerskakor :) aja whatever.. Som vanligt när jag bakar så misslyckas jag alltid med nått, råkade bränna själva kakdegen litegrann, förhoppningsvis känns inte det så jättemycket  Nu står dom iallafall ute och stelnar.

Igår var jag som sagt på stan. Skulle köpa linser, sånahär Big Eyes linser. Jag trodde de skulle kosta 100 spänn på ett speciellt ställe eftersom en kompis kompis hade berättat om dom - men nej, när jag kom dit kostade dom 300 och det fanns inte ens precis den färgen jag vill ha, så då skippade jag dom. Beställde linser för 300 istället & med rätt färg då.

Hittade lite andra saker däremot. Ett par jeans jag länge velat ha på rea och allt, ett playboy halsband, lite gulligt sådär  2 hello kitty necessärer, smink penslar och lite småskit. Skulle visa upp grejerna i bloggen men kameran fuckade upp sig så de blir inget med de.

Nu ska jag skära snickers See yaa X'D


Natt

Kan inte sova så då kan jag lika gärna blogga. Det är så jävla kallt i mitt rum, kan inte vara mer än 19 grader brr.
Ett hett tips om du fryser är att gå och lägga dig under ett tjockt täcke och blåsa med hårtorken under täcket:D de är vad jag har gjort 3 dagar i rad nu när ja kommit hem från skolan, dagens höjdpunkt WIHOO

Imorn ska jag stiga upp 9, sminka mig, äta.. sen ta 11 bussen in till stan för att köpa lite saker, bla ett halsband jag sett, riktigt snyggt  och lite smink grejs hehe. Ska också passa på att försöka fixa praoplats, bättre att fixa själv än att hamna på nått dagis eller whatever som skolan fixar. brukar aldrig bli nå bra då.

Oh juste - kom på att jag måste lämna tillbaka 2 böcker imorn också och hämta min mattebok så att jag inte får IG i matte A, vore sjukt onödigt. Bra bra Maria! kämpa på... X'D

Nu ska jag snart försöka sussa tror jag.. Ska visa en inspirerande video imorn om min syrra kan hjälpa mig & visa hur man lägger upp youtubeklipp, är lite trög på det här fortfarande.


Säger gonatt med en vääääldigt gammal bild haha.


Hello kitty butik

Idag besökte jag faktiskt Sveriges största hello kitty butik. Den har precis öppnat här i Uppsala, tänka sig
Trodde att den skulle vara mycket större än vad den var. Den var typ lika stor som mitt kök haha
fast samtidigt så fanns det verkligen hur mycket som helst. Massa småsaker man inte hade en aning om vad det var ens. Fanns tex handdukar, gosedjur, väckarklockor, väskor, usb-minnen, suddgummin, pennor, mobiler, lite tshirtar och mycket mycket mer. De va som att komma in i en helt rosa underbar värld. Kul att kolla men alldeles för dyrt för min smak. 400 :- för en simpel handduk - nej tack  

Ska iallafall kanske gå dit igen någondag och fråga om dom tar emot prao elever, även fast det kanske kan
blir rätt tråkigt att vara där hela dagarna. Jag trodde det skulle vara en massa fjortisar därinne men nej, helt dött!



Ja ni ser  Man vill bara ta hem allt.





Här är en hello kitty mobil som fanns att köpa. De ser ut som en leksak tycker jag,
men den har kamera, radio, går att koppla upp sig på internet med och ladda ner musik.
Kostade ca 1000:- inte så farligt egentligen




Det här är en av Madrids Hello Kitty affärer. Finns några stycken för där precis som överallt är den lilla japanska kattflickan väldigt populär.


Om man är riktigt fanatiskt Hello Kitty fan kanske ett Hello Kitty hus vore något. Det här ligger i Taipei, Taiwans huvudstad










Om huset går att köpa och bosätta sig till eller om det används till något annat
 vet jag inte.
Tycker man inte att det är nog med gulli-gullig så kan man skaffa en sån här soffa
gjord av nallar och ställa in














Tillåter min kassa ekonomi?

Har hittat en massa fint jag ska köpa. Tycker det är mycket roligare att nätshoppa än att
shoppa i stan. Det finns så mycket mer att välja mellan om man handlar på nätet, plus att ingen annan
har lika som jag ;)

ENJOY

 

Diesel jeans - vet inte om dom är äkta dock



Perfekt jacka att ha i vår när det börjar bli lite varmare - måste ha den :) billig också



Grymt snygga och speciella :) Vill ha till våren



Inte så speciell, men gillar den ändå. Ser skön och mysig ut


Ny blogg

Hej "allihopa" hehe. Här kommer jag blogga om min vardag, roliga prylar, söta kläder och mycket mer. Hoppas ni kommer gilla min blogg :)

Välkommen till min nya blogg!


Blogg listad på Bloggtoppen.se Shopping och Mode Mode & design bloggar
RSS 2.0